wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

TRASSEL


2010-11-30 @ 18:14:04


Foto & Redigering: Jag

Usch jag är på riktigt dåligt humör! Eller nej egentligen inte, jag blir bara så sjukt trött på skolan. Har verkligen en skitvecka och det enda jag vill är att somna och vakna upp av att det är lördag morgon... I morgon har jag redovisning av ett projektarbete som jag tycker bara kan gå och dö, jag har dessutom franskaprov som jag MÅSTE få bra på för det gick dåligt förra gången. Jag hatar verkligen glosor, har säkert uppåt 80 glosor jag ska kunna tills imorgon + massa annan gramatik. Nej jag vill shoppa, gå på liseberg, mysa, köpa julklappar, äta lussekatter, pepparkakor, skumtomtar och dricka julmust.
Nu har jag tagit ut min ilska lite...tillbaka till glosorna :(

EDIT: Något är fel på knapparna i min sider...ska försöka se till att fixa det för det ser ju inte bra ut, eller ser det konstigt ut på er dator?


FÖRSTA ADVENT


2010-11-28 @ 18:04:48


Foto & Redigering: Jag

Första advent! Hurra! Tiden går asså verkligen sjuukt fort. Kan nästan inte fatta att det faktiskt snart är jul. Ser fram emot alla helgerna nu innan jul då jag ska julshoppa, gå på Liseberg och mysa :) Min helg har varit kanon!
Hur har er helg varit?


FÖRSTA SKIDTUREN!


2010-11-27 @ 18:33:44


tagen med mobilkamera, därför kvalitén ;)
Haha här kommer jag på skidor :D ser ut som en liten mupp men vad gör det? Idag åkte jag som sagt vinterns första skidtur, brukar aldrig bli så här tidigt...riktigt kul tycker jag! :)
Nu är mitt rum så rent det kan bli typ, bara dammsugningen kvar. Har tagit mig nästa en hel dag att städa. Men nu har jag det gjort i alla fall :)

Ha en grym lördagskväll!


PONTUS #2


2010-11-27 @ 13:29:52


Pontus

Heej! :) Bilden är från när jag fotade Pontus & Malin, riktigt fin tycker jag! Idag är det julstädning som gäller hemma, håller på att rensa hela mitt rum. Senare idag ska jag nog åka längdskidor med min pappa och lillasyster. Kommer träna det mycket i år för i mars eller när det är så ska jag åka tjejvasan. Har åkt kortvasan 2 gånger innan med pappa men nu ska jag åka själv!

Tjing tjong cykelstång! :)


En till bild på Pontus som jag tycker blev riktigt bra! Klicka för förstoring


REDIGERAT


2010-11-25 @ 16:40:37


Jag
Foto: Syster Redigering: Jag

Hehe här kommer en lite annorlunda bild ;) Väldigt oseriös från början men jag redigerade den så här! Vad tycker ni? Skulle den passa som filmomslag eller nått? Det va det jag tänkte på när jag redigerad i alla fall. Nu ska jag på jobbig löpteknikträning, inte så jättesugen men men jag kör ändå! :)


21:40


2010-11-22 @ 22:34:22



Foton: Jag

Hej! :) Det är lite segt med bloggen för tillfället men det kommer nog strax tillbaka energi och tid till att göra lite mer planerade inlägg. Jag kollar på 24 timmar med Maria Montazami och Anna Book (på tv3.se). Tycker det är riktigt bra! det borde ni se :)
På söndag är det advent, hurra! Då ska jag baka lussebullar och mysa med kompisar, på fredag ska jag julshoppa med min underbara vän Alma, längtar!
Kram :)


BILDBRIST...TYP


2010-11-22 @ 20:01:07


Foto & Redigering: Jag

Har blidbrist! typ...har massa bilder men det är nästan bara naturbilder (hehe som den här då) och känns som att jag bara visar det nu för tillfället. ska i alla fall snart ut och fota lite porträtt, längtar!!
NU TOP MODEL och sen SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR!


SYSTER MIN


2010-11-21 @ 15:28:13


Clara
Foto & Redigering: Jag

Min lillasyster, åh vad jag tycker om dig! ♥
Igår blev det ingen bloggning för jag var iväg på avslutning med orienteringen. Jaa vad ska jag mer säga? Jag ska snart iväg till min kära vän Alice, vi ska snacka o plugga lite. Men nu innan så ska jag träna styrka! Ska bli skönt :) Hehe
Kram!

PS: GLÖM INTE ATT MASSA KLÄDER FINNS KVAR PÅ BLOPPISEN ATT KÖPA! :)


FRÅGA #2


2010-11-19 @ 19:04:46

Hej! =) Jag tänkte svara på en fråga jag fick för någon dag sen från en som heter Lovisa. Hon undrade det här: Hej! Funderar på att köpa samma objektiv. Är det bra, och vad brukar du fota/ är bra att fota med det? :)

Svar: Mitt Canon EF50mm f/1.8 II använder jag nästan till ALLT! Det absolut bästa objektiv jag har. Visserligen har jag bara 3 men av dem 3 är det min favorit. Efter att ha använt kitobjektivet i lite mer än ett halvår så sa jag verkligen wow när jag testade det här. Ljuset blir underbart och med den låga bländaren (1.8) blir skärpedjupet grymt! Det är verkligen prisvärt.
Jag fotar nästan allt med det, dock inte landskap kanske. Alla porträtt, växter, även helkroppsbilder. Kan vara lite svårt ibland att få skärpan där man vill ha den, helst på ögonen kanske men man får ta flera bilder i samma position så brukar det alltid bli nån som blir bra.

Hoppas du fick svar på din fråga Lovisa! :)

Här nedan är bara några bilder jag fotat med det objektivet + bild på själva objektivet :)


Foton: Jag


EN LITEN FRÅGA TILL ER...


2010-11-18 @ 21:12:33



Canon Eos 450D + Canon EF50mm f/1.8 II

Hihi blir lite mycket naturbilder nu, jag vet men jag gillar dem så! =)

Nu en fråga! Är det någon av er som kan namnen på era objektiv (om ni har en systemkamera då)? Haha det kan verkligen inte jag! Måste jämt kopiera in från tidigare inlägg eller gå in och kolla på utrustning på bloggen, hehe...

PS: Ska svara på en läsarfråga imorn hade jag tänkt, kika in då :)


SUNRISE


2010-11-17 @ 17:42:47



Canon Eos 450D + Canon EF50mm f/1.8 II

Hej allihopa! :) Har haft projektdag från 8.30 till 14.00 riktigt soft faktiskt, dock var jag vädligt rastlös så det blev väl inte så jättemycket gjort förrutom den första timmen, hehe. Men det är bevisat sa nån, att man inte kan koncentrera sig mer än en viss tid...stämmer nog på mig i alla fall.

Bilderna tog jag samtidigt som frostbilderna jag tog häromdan. Fick massa härliga naturbilder! Nu ska jag fortsätta plugga till engelskaprov imorn, bara gramatik, suck!
Ha de! :)


FROSTY


2010-11-16 @ 10:48:11




Canon Eos 450D + Canon EF50mm f/1.8 II
(lite dålig skärpa på bilderna men jag gillar dem ändå...borde nog köpa ett close up filter!)

Hej! När jag vakna idag sken solen mellan rullgardinen, när jag drog upp dem så var det frost på fönstret så det flrsta jag gjorde sen var att stick ut i trädgården och fota! Älskar att fota på morgonen när det är lite kyligt och frost över allt. snart kommer Ellen och vi ska förbereda en grej som kommer komma upp på bloggen senare idag, kika in då! ;)


WALK WITH ME


2010-11-14 @ 20:04:38


Canon Eos 450D + Canon EF-S 18-55 IS

Hej!
I morse ville jag verkligen inte gå upp men dagen har varit fantasktiskt bra, är på ett sånt toppenhumör! :D Jag har redigerat klart bilder till ett litet fotojobb jag fick i helgen, ska visa dem snart hade jag tänkt. Jag tycker verkligen att ni ska lyssna på den här killen, han gör covers på grymma låtar och han gör dem typ bättre, så bäst!

Tyler Ward - Dynamite



Sök på spotify! Han har bl.a. gjort covers på breakeven, use somebody, just the way you are och tik tok...NJUT!


PONTUS


2010-11-14 @ 16:35:55


Pontus
Foto & Redigering: Jag

Hej! Jag har hunnit med hur mycket som helst idag känns det som. Först gick jag upp och laga en god frukost sen satte jag mig vid datorn och redigera massa bilder jag tog igår. Efter det så var det träning, långdistans 8 km på stig och skog, hur jobbigt som helst! Är helt slut! Sen så har jag städat huset, tvättat och hjälpt till med massa saker hemma. Till slut hamna jag här framför datorn med NRJ och skummtomtar och massa bilder att fortsätta redigera, mys!

Hoppas ni haft en bra sista dag på veckan! :)


MALIN


2010-11-13 @ 17:52:02



Malin
Foto & Redigering: Jag

Asså den här tjejen är ju så grymt vacker att det inte är klokt! Det var jättekul idag trots skitvädret, fick massa bilder tagna så nu sitter jag och redigerar för fullt. Både Malin och Pontus som jag fotade va väldigt duktiga framför kameran, sånt är alltid kul! :D
Snart är det mat, yum yum. Sen ska jag iväg och träffa lite folk. Kommer bli en riktigt trevlig lördagskväll :)
Ha de!