wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

NY DESIGN


2010-10-31 @ 16:34:51



NY DESIGN! Känner mig verkligen inte bra på att göra designer men jag försöker så gott jag kan, vad tycker ni? :)


PAUS


2010-10-27 @ 21:44:12



Jepp, nu blir det en paus i bloggandet, tyvärr...vill verkligen inte men måste koncentrera mig på skolan nu de sista dagarna plus att jag ska vara borta hela höstlovet (Italien!!). Tycker verkligen att det kommer olämpligt för känner att det är först nu jag riktigt kommit igång. Men! Det kommer komma en ny design någon dag här framöver plus kanske någon bild, men sen som sagt så är jag borta i en vecka.

Ha de kanon och om ni är lediga ha ett bra höstlov, kram!


SERGIO DAHLQVIST #2


2010-10-26 @ 12:43:22


Sergio
Foto & Redigering: Jag

Färg eller svartvitt, vad tycker ni? :)


22:22


2010-10-25 @ 22:23:35


Alma
Foto & Redigering: Jag

Måste erkänna att det här egentligen är en misslyckad bild...skärpan skulle vart på ögonen men nej den hamnade på benen :) Jag tycker det blev ganska bra och coolt ändå, lite speciell.
Förlåt för så sen uppdatering men jag har pluggat, tränat och kollat på TV (top model & hollywood fruar!) plus att jag inte visste vad för bild jag skulle ladda upp, lite svårt det där ibland.
Kram!


PORTRÄTT | CLARA


2010-10-24 @ 20:24:24


Clara
Foton & redigering: Jag

Hej! Idag har jag tävlat, usch hemskaste jag varit med om! 2 grader, regnit, blött överallt i skogen och jag grät nästan av kyla genom hela banan, aldrig mera till Ljungkile igen! Haha nejdå :)
Jag skulle plugga matte men la mig o slöa i min lillasysters Claras säng då hon kommer på idén att vi ska fota henne bakom hennes gardin, jag är såklart på har varit fotosugen hela dagen och ja här ser ni resultatet! Jag är faktiskt väldigt nöjd!
Eftersom jag inte pluggade matte i eftermiddags så får jag ägna hela kvällen med det...usch det är så svårt. Hoppas ni har en lite trevligare söndagkväll och tack för alla fina kommentarer!

Kram!


FRÅGA OM BLOGGDESIGN


2010-10-23 @ 10:56:49

Hej! Jag fick en fråga för några dagar sen: Jag har bara en liten fråga. I din meny har du ju bilder och info om dig själv skulle du kunna berätta eller visa hur man gör?

Såklart kan jag det! :D
Jag fixar allt på cybersite.se men istället för att säga hur ni ska göra där så tänkte jag att jag bara lägger upp koderna här.

 
För att skriva en text i sidern:
<p style="text-align: center;">Här skriver du din text</p>

För att lägga in en bild i sidern:
<p><img height="Här skriver du storlek" width="Här skriver du storlek" src="Här kopierar du in länken på bilden" /></p>

Hoppas att det funkar, annars är det bara att fråga! :)

EDIT: Man sätter alltså in koderna i kodmallen bland sidern grejerna...lite svårt att förklara är inte specielt duktig på det själv men testa er fram!


BLÅ | GRÖN


2010-10-22 @ 15:19:15



FREDAG! :D Äntligen säger jag bara! Och det med en färgstark bild i blått och grönt :)
Idag ska jag träffa lite folk och ha det trevligt förhoppningsvis. Ja vad mer ska jag säga? Det är fredag så njut!

Ha de toppen!


GRYNING


2010-10-21 @ 10:29:02



Foton: Jag

Godmorgon!
Börjar 12.10 idag så jag har varit ute och fotat lite :) Jag bor precis vid en tjärn och varje morgon nu på hösten så har det varit sån här dimma över den och jag har tänkt så länge att jag ska ut och fota det men det har aldrig blivit av men nu så!
Det har precis haglat också! :O Hur är vädret hos er?

Kram!


CONVERSE


2010-10-20 @ 16:28:04




CONVERSE
Foto:
Jag

Här kommer något annat än porträtt, lite spontant så där! Gick ut och tog en paus från pluggandet och fota lite. Jag skulle säga att converse är dem bästa skorna som finns, vad tycker ni? Lite kul att jag har 3 par och olika storlek på alla! 35, 36 och 36.5 :) små fötter har jag, hehe... Aja nu är det bara vita låga som saknas och dem ska jag önska mig i julklapp. Sen är min conversesamling klar, okej nä inte riktigt.

Ha de bra, kram!


GOING BACK TO THE CORNER


2010-10-19 @ 22:05:07


Alice
Foto: Jag

Nej nu måste jag skärpa mig va! Lite variation behövs i bloggen, jag lägger ju bara upp massa porträtt eller vad tycker ni? Måste verkligen ut och fota lite annat skoj japp så får det bli! Blir dock lite svårt den här veckan för jag måste plugga massa, har kemiprov på fredag och det vill jag verkligen få bra på så det är plugg som gäller varje dag + träning (varje dag).
Tack för alla fina kommentarer ni skriver, blir så sjukt glad ska ni veta!
Kram!


MONDAY


2010-10-18 @ 22:18:32


Ellen
Foto: Jag

Japp, extra samhällslektion idag var det ju! Men jag tycker den var väldigt kul faktiskt...vi såg en film; Die Welle. En film som baserade på en sann händelse om en klass som typ blev en diktatur, värd att se! Säkert många som ser den i skolan :)
Sen tycker jag att man ska lyssna på Hoffmaestros nya album om man inte har något att göra! Låten Lullaby e bara för bra.

Kram!


20:21


2010-10-17 @ 20:21:38


Sergio

Jag är glad! :) Idag har jag tävlat och kom etta! Och fick ett grymt bra pris, nämligen 300 kr presentkort på JC. Precis vad jag behöver! Jaa vad har jag annars gjort? Städat och kollat igenom massa gamla bilder från typ sjuan, herregud va kul! Sen så skulle jag plugag kemi men glömt allt i skolan, bra Anna. Har stort prov på fredag så måste plugga all min lediga tid typ hela veckan....jippie
Nej nu ska vi inte har sånna, vem kan vara ledsen när man har fått en extra lektion med samhäll imorn och börjar en timme tidigare?? (svar: JAG!!)

Kram!


USE SOMEBODY


2010-10-16 @ 18:45:33


Foto & Redigering: Jag

Bilden ska vara oskarp, skärpan är på bladet, tyckte det va snyggt så :) haha bara så ni vet!

Sweet sixteen igår kan jag bara säga med ett ord: BÄST!
Idag har jag varit och köpt en cykel till mig med pappa, har fått låna mammas hela tiden för min som var min mormors gamla funka inte så värst bra...men nu har jag en bra en! :) Annars så har jag bara myst med mina vänner, ätit smaskigt godis och redigerat lite bilder. Jag ska fortsätta på det mysiga och stanna hemma ikväll och kolla på nån film.
Kram!


SMILE UNTIL U DIE


2010-10-14 @ 19:45:25


Anna

Gillar verkligen den här bilden på Anna! så spontan, sånt gillar jag :)
Sitter nu och råpluggar franska, har prov imorgon och måste verkligen få bra på det för att ha någon chans att få något MVG i slutbetyg. Juste! Jag och Ellen testade tandblekningen idag, finns dock inte så mycket att visa. Blev nästan ingen skillnad, bara typ på mina två framtänder som blev en aning vitare än resten av tänderna, haha ser lite kul ut! Man måste tydligen göra det ett antal gånger för att se nån skillnad.

Tack för alla fina kommentarer, tar verkligen åt mig allt! ♥


EN DAGENS


2010-10-14 @ 09:44:25


skjorta/blus bubbleroom.se, skärp mammas, byxor bik bok

Känns lite småkonstigt att visa dagens outfit när alla mina kompisar ser det men alla ni andra vill ju se så då visar jag det! :D Idag börjar jag 12.10 så nu innan ska jag käka o plugga o plugga o plugga som jag för övrigt ska göra resten av dagen. Dock så ska jag och Ellen testa min tandblekning som jag vann, någon som är nyfiken på att se något resultat av det? Om det verkligen funkar liksom? Kommentera gärna det då :)

Nu blire frulle, kram!