wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

ALICE


2010-09-29 @ 22:17:50


Alice
Canon Eos 450D + Canon EF50mm f/1,8 II + reflexskärm silver

Vilken underbart mysig eftermiddag och kväll! Alice och jag fick för oss att vi skulle ha en liten fotosession bara så där! Så vi gick ut i skogen och tog massa fina bilder! Sen så lagade jag mat medan (visste ni det inte är s i medan?? :O, fick jag lära mig idag på svenskan) alice sat och kolla igenom alla bilder vi tagit.
Nu ska jag lägga mig och läsa en jättejobbig engelsk bok som vi måste läsa, godnatt! :)

SO BEAUTIFUL


2010-09-29 @ 17:56:13

Canon Eos 450D + Canon EF50mm f/1,8 II + reflexskärm silver

Hej! Mitt internet funkar fortfarande inte på min vanliga dator, eller jo jag kan lyssna på spotify och så men webbläsaren fungerar inte? Någon som vet vad det kan vara? (har testat med både explorer och safari) Jag fick föra över bilden via USB till min skoldator så jag skulle kunna lägga upp en liten bild :)

Denna låten lyssnar jag på nu, grymt skön!

Sun in my pocket - Locnville


NO INTERNET


2010-09-28 @ 21:40:20
Har inget internet på min vanliga dator så jag får vara inne på min skoldator och där har jag ju inga bilder som jag kan ladda upp :( Tråkigt tråkigt men så är det ibland. Idag har jag sett på top model 6, tränat och pluggat, håller på och skriver på en krönika.
Den fjärde september börjar en ny säsong av top model, måste se asså!!

Kram!

LITE LILA


2010-09-27 @ 20:24:34



Foto: Jag

Vad tycker ni om redigeringen? Vilken är snyggast? :)


SMOOTHIE


2010-09-27 @ 15:44:26




SMOOTHIE!
Foton: Jag

Två lektioner idag, underbart! Började kvart i tolv med matte, efter det prov och sen fick vi reda på att idrotten var inställs så vi slutade. Jag stack hem och gjorde god smoothie till mig och min syster som hon ska få när hon kommer hem, själv har jag redan druckit upp min ^^ Receptet till den här är enkel!
2 dl youghurt
2 dl frusna bär
1 banan
ca en tsk apelsinjuice
och mixa! Smakar underbart gott kan jag lova! :)


EN BRA DAG


2010-09-26 @ 15:06:10

 
 
Ellen
Foton: Jag Redigering: Jag

Gud vilken bra dag detta är! :) Har tävlat, det gick skitbra och jag vann, sen så har jag redigerat klart dessa snygga bilderna på Ellen och jag är nöjd!
Det är bara en dålig sak idag...jag måste plugga ideologier inför samhällsprovet imorn, men aja det är väl bara att köra på så att jag blir klar innan kvällen. Åå jag vill fota hela tiden, vill öva, bli bättre och lära mig mer! Okej nu måste jag plugga.
Kram
Anna


ALMA & ELLEN


2010-09-25 @ 22:34:56


Alma & Ellen
Foto: Jag

Ett foto från idag, vilka modeller till kompisar jag har!
Sitter nu och kollar på High school musical 1 med lite kompisar, haha riktigt rolig film x) Innan gjorde vi kladdkaka också, i ett inlägg från förra veckan så skrev jag att jag och Ellen misslyckades totalt med att göra en men idag lyckades vi! :D Blev huur god som helst, yummy!


RÖSTA!


2010-09-25 @ 16:44:52

Hejhejhej här kommer lite uppdatering! :)
Idag har jag varit i stan och fotat med Alma och Ellen. Efteråt stack vi till Espresso House (igen) och käka. Håller på att redigera massa fina bilder som nog kommer komma upp på bloggen lite senare ikväll så kika gärna in då ;)
För övrigt så har jag blivit nominerad till veckans blogg på den här bloggen: johannesoilir

Där får ni jättejättegärna rösta på mig! :D jag är nummer 6
Puss!

 

EDIT: Fick en fråga om hur jag fick mitt photoshop CS5, och svart är att det var en vän till mig som fixa det åt mig, japp såvare ;)


PEACE


2010-09-23 @ 21:31:44




Anna
Foto: Jag Redigering: Jag


Färg eller svartvitt, vad tycker ni? :D
PS: det är fredag imorn!! ^^


BOKMÄSSAN


2010-09-23 @ 20:31:21

Dagen i bild:



 


Foton: Jag

Idag var jag på bokmässan i Göteborg med massa. Var väl ganska tråkigt måste jag säga, har inget emot att läsa men känner inte till några författare eller någonting så aa allt var väl inte så jätteintressant. Men vi tog massa gratissaker, träffa bamse, kolla på foton (första bilden) och snacka med en afrikansk författare, riktigt cool kille ;)

Efteråt stack jag, Ellen och Alma och shoppa och käka på Exprexxo House, gottgott men oj så dyrt! ^^ (ellen och jag på bilden med min goa macka). Vi gick sen runt i massa affärer och njöt :)


GAL1 BEBIS


2010-09-22 @ 17:36:49


Foto: Jag

En amerikans bebis! :O Coolt va?
Haha så kul jag har....och imorn ska jag och resten av alla ettor typ på Hulebäck där jag går på bokmässan. Vi ska gå runt och ta gratissaker, ja godis o bullar och sånt! mums. Sen så ska vi gå på nån föreläsning som man måste göra, och gå på fotografiska gatan eller vad det hette, är nog det jag mest ser fram emot, att se foton för det e ju lite det jag är intresserad av ^^

Efter (vi får gå därifrån vid typ 12) så ska jag o några kompisar käka och efter det ska förhoppningsvis vi fota inne i stan (Göteborg). Vill ha lite andra coola miljöer än det jag tidigare fotat. Hoppas verkligen att det blir av för jag är sjukt pepp! :)


Fråga #1


2010-09-21 @ 21:02:46

Fick en fråga:
Tänkte att jag svarar på den här för det finns säkert fler som undrar :)



Jo! Jag gjorde en hemsida (gratis) på cybersite.se där kan man göra massa html koder och sånt, alltså egentligen skriva eller lägga upp en text på hemsidan. Genom det så laddade jag upp 2 bilder, en  där det stod kamera med vit text och svart bakgrund och en med tvärtom. Där man ladda upp bilden kunde man sedan välja att det skulle vara 2 bilder i en eller vad man ska säga...
Sedan så gjorde jag bilden som en länk och skrev in sidan jag ville att den skulle länka till.

Kanske lite svårt att förstå men ni fattar säkert om ni går in och kollar. Det finns säkert mycket smartare lösningar men jag är verkligen ingen expert på sånt men detta funka för mig i alla fall! :)


ELLEN BÅÅTH


2010-09-21 @ 20:31:24




Ellen Bååth
Foton: Jag Redigering: Jag

Åååå jag tycker det är så svårt att redigera! Blir aldrig helt nöjd :( Fast översta bildens redigering blev jag nöjd med! Idag har jag kört styrketräning, har bestämt mig för att bli biff! Hehe nee kanske inte biff men få lite mer muskler, e ganska svag av mig ^^ Specielt armarna, man behöver ju inga armmuskler för att springa liksom?

Alla nya läsare! Ni får hemskt gärna lägga till mig på bloglovin! ♥

bloglovin


WENDELSBERG #2 ANNA


2010-09-20 @ 20:13:32

 
Anna
Foto: Jag Redigering: Jag

Sååå nu kommer mer bilder, tar så lång tid att redigera...och en ny design är här, dock inte helt färdigt men det får vara så här så länge, headern vet jag inte riktigt om jag blev helt nöjd med ska kanske ta o ändra lite. Haha vet inte riktigt om man kan kalla mig för fotograf precis men det ser snyggt ut ;)

Idag har jag pluggat lite matte och redigerat bilder, måndagar brukar vara slappa. Skulle egentligen styrketränat men hade sån träningsverk så jag tänkte att det nog var bäst att låta bli.
Lyssnar även på den här låten 24/7!
Just the way you are - Bruno Mars


FOTOSESSION: WENDELSBERG


2010-09-19 @ 22:24:00


Ellen Bååth
Foto: Jag Redigering: Jag


[klicka för att se större]



Äntligen så kommer lite bilder från gårdagens fotografering upp! Har suttit o redigerat jättelänge nu...det tar sin lilla tid :) Jag fotade alltså Ellen och Anna igår så det kommer komma massa bilder på dem framöver, blev massa bra! Vet dock inte om kvalitén blev den bösta på de två jag la upp nu men det får duga.
Annars så äter jag ostkaka och ska kolla på Kungarna av Tylösand,
ha de!