wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

DANMARKS HUVUDSTAD


2011-07-21 @ 13:37:00
Lite bilder från Köpenhammn :)

GILLA GILLA GILLA


2011-07-19 @ 19:55:06
Gilla den här bilden i en tävling jag är med i, klicka HÄR eller på bilden :) Skulle bli sååå himla glad om ni röstade på mig och jag vann! Alla som går in på sidan och gillar min bild får en länkning, glöm inte kommentera här att ni gillat bara ;)

GODSAKER


2011-07-19 @ 16:49:11
Detta fick jag med mig hem från Abercrombie & Fitch! Två av er bad mig visa :) HAde velat köpa mycket mer men det va så sjukt dyrt eftersom det var i danska kronor, det hade varit mycket billigare i USA, specielt nu när dollarn är så låg också. Jaja jag är superglad ändå! Trosorna som hörde till bikinitoppen var slut men min pappa åker till Milano ibland och jobbar så jag får be honom att köpa dem där så är outfiten fullbordad, haha!
Idag har jag solat, sytt, städat, packat ja lite ab varje. Imorgon åker jag till O-ringen (en orienteringstävling) och kommer inte tillbaka förän nästa lördag! Det kommer vara HELT dött här på bloggen :/ Ska försöka fixa några tidsinställda inlägg så det inte blir helt dött.
Kram!

ABERCROMBIE & FITCH


2011-07-18 @ 22:19:24
Sicken underbar dag! Har shoppat loss på Abercrombie och gått runt i Köpenhamn och kollat i affärer. Blev även fotograerad med en modell som stod och dansa inne på abercrombie. Haha lite kul! Asså jag älskar den doften inne i affären, haha jag var helt galen där inne och eftersom alla kläder luktar så, så doftar även mitt rum likadant nu, så gott!

SVAR PÅ FRÅGESTUND


2011-07-18 @ 09:46:00
PERSONLIGT

Drömjobb?
Fotograf kanske? Jag vet faktiskt inte, jag vill jobba med nått där jag hjälper människor, eller ger tjänster. Se glädje folk får över att jag gjort något, det skulle jag vilja göra.

Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka?
Hmm, svår fråga. Jag har rest väldigt mycket i mitt liv men Asien har jag aldrig varit i och sen så skulle jag vilja se Grand Canyon i USA. Allra helst skulle jag vilja ha min pojkvän med också :)

Vad går du för gymnasie/linje?
Jag går på Hulebäcksgymnasiet och linjen natur.

Vart shoppar du helst?
Abercrombie & Fitch är min älsklingsaffär men den finns ju tyvärr inte i Sverige. Så hemma är blir det mest på H&M, Zara ja jag brukar hitta saker i de flesta affärer.

Har du syskon?
Japp jag har en lillasyster som är 15, alltså 2 år yngre.

Hur håller du dig så smal?
Det är inte så att jag försöker hålla mig smal men jag har väl dem generna jag har men jag tränar ju väldigt mycket orientering och sen så äter jag inte överdrivet mycket onyttigt antar jag :)

Är du rik?
Jag är rik på kärlek! ♥
Har du sommarjobb?
Japp det har jag, på min pappas jobb.

Planer för sommaren?
Sola, bada, shoppa, jobba, vara med min pojkvän, vänner, orientera, åka till Berlin. Vi brukar åka utomlands, alltså till något varmt ställe i nån vecka eller så men det blev inte så det här året eftersom min syster var borta så länge, jag som är så sugen!

Hur gammal är du?
Jag är 17 år.

Hur kan du vara så fin?
Ååh va gullig du är, så sjukt glad jag blir! Hihi antar att jag har mamma och pappa att skylla på hur jag ser ut ;)

FOTO & DESIGN

Vad fick dig att börja fotografera, hur fick du intresset?
Jag minns faktiskt inte riktigt varför och hur jag fick intresset. Vet bara att jag gick runt och tog hundratals med kassa bilder med min familjs digitalkamera och innan dess kamera med rulle, har alltid tyckt att det har varit roligt. Sen när jag började mer seriöst och började utvecklas var när jag fick min systemkamera.

Hur länge har du hållt på med design och foto?
Sen 2 år tillbaka exakt skulle man kunna säga.

Gör du designer till andra, och i så fall är dem gratis eller kostar det?
Jag tror jag ska börja göra designer, och då ta betalt eftersom jag får lägga ner väldigt mycket tid på det.

Fotar du mycket folk på "beställning"?
Njaa det har inte blivit så mycket sånt, det är inte så många som hört av sig tyvärr. Men det jag har gjort är bekanta som jag fotat på beställning.

Vad är ditt favoritmotiv att fota?
Porträtt, människor!

Hur gör du när du fotar självporträtt? De är otroligt fina!
Tack så hemskt mycket! Jaa  jag äger tyvärr ingen fjärrutlösare som man skulle kunna tro så jag får köra med att sitta med kameran framför spegeln, med kameran mot mig, inte mot spegeln. Sedan sätter jag på live vue så bilden på mig speglar sig i spegeln. Efter det ställer jag in skärpan manuelt på hur långt bort från kameran jag ska stå och sen försöker jag ställa mig på rätt ställe så skärpan hamnar på mig. Väldigt omständigt ska jag säga er, haha!

Du är grym på att fota! Du fotar med Canon och dina porträtt bilder blir jätte bra, vet du vad som motsvarar det objektiv du tar porträttbilder med fast i Nikon?
Åh tack så jättemycket! Det jag oftast tar porträtt med är Canon EF50mm f/1.8 II. Var inne på Nikons hemsida och hittade AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G, antar att det är det motsvarande.
BLOGG

Vad fick dig att börja blogga?
Direkt när jag upptäckte bloggvärlden så tyckte jag att det va så spännande så jag startade en blogg. Då var det mest som en dagbok fast på nätet.

Vilka bloggar läser du? Stora och små!
Jag läser typ bara stora bloggar. Allt från fotobloggar till modebloggar. Jag läser några mindre bloggar och det är min systers blogg (byclara.devote.se), hennes kompis Klaras blogg (klarabirgitta.blogg.se) och min kompis Julias blogg (jjuliarosen.blogg.se)
Hur många unika besökare har du?
Det beror på om jag är aktiv eller inte men från 50 till 200 typ.
Hur redigerar du dina bilder?
Det är ju olika från bild till bild men jag gör inte så stora ändringar oftast.

KÖPENHAMN


2011-07-17 @ 08:08:40
Idag drar jag till Köpenhamn med familjen och sover där till imorgon. Då ska vi shoppa loss på min favoritklädesaffär abercrombie & fitch, gissa om jag är lycklig! :D

SNABB UPPDATERING


2011-07-15 @ 22:13:03
Har haft en dålig eftermiddag, tävlade och det gick åt helvete. Ville bara göra en snabb uppdatering så ni vet att jag är kvar.

KONFIRMATION, IGEN


2011-07-14 @ 21:09:53
I våras var jag på min kusins konfirmation, nu var det min lillasysters tur. Hon har varit på samma konfirmationsläger som jag var på för 2 år sedan. Ett orienteringskonfirmationsläger som höll på i en månad, för mig var det den bästa månaden i mitt liv och det säger min syster att det var det för henne med.
Jag är helt extas, på söndag ska jag och min familj ner till Malmö och på måndag ska vi åka över till Köpenhamn, vilket betyder att jag kommer kunna shoppa på Abercrombie & Fitch min absoluta favoritklädesbutik! Tjohoooo!

PAULINA


2011-07-10 @ 20:30:50
Paulina

Alltså jag är ju sämst i världen på att blogga, haha! Men det är bara för att jag inte haft några bilder att visa, dock så har jag det nu! Igår fotade jag Paulina och Myy på kvällen. Det var perfekt med sol och allt, precis när jag går utanför dörren och ska cykla iväg så kommer världens största regnmoln, dock så klara vi oss från regn ända tills vi cyklade hem. Så jag va helt dyngsur när jag väl kom hem, jag som hade plattat håret precis...

FRÅGESTUND


2011-07-07 @ 22:14:38
Nu ska ni får fråga VAD NI VILL! Fotorelaterat, kläder, personligt, ja vad som helst som ni undrar över! Jag blir glad för varendra fråga jag får. Kom ihåg att skriva namn!

Sätt igång och fråga! :D

BLOGGAR OM FOTO


2011-07-07 @ 12:17:43



Min blogg har blivit publicerad på bloggaromfoto.se en hemsida med massa fotobloggar :) klicka dig in på sidan och spana in alla bloggar där du kan få massor med fotoinsipration!

KLICKA HÄR


HEMMA FRÅN FJÄLLEN


2011-07-05 @ 20:40:11
Hej! Nu är jag hemma :) Eller a egentligen kom jag hem i söndags men jag har inte tagit mig tid till att blogga förrän nu. Idag sommarjobbade jag för första gången i mitt liv! Det var nice. Det blev knappt några bilder tagna alls när jag var i Sälen, vi bara träna, åt och sov. Mer orkade man inte, haha! Den här bilden tog jag i alla fall. Nu ska jag gå och lägga mig riktigt tidigt för imorn ska jag upp igen och jobba.
Tänkta kanske ta och köra en liten frågestund nu i veckan, vad tycker ni om det?