wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

TYP BORTA


2012-02-27 @ 19:59:23
Jag är lite borta från bloggvärlden nu, har nog en svacka. Varken läser bloggar eller kollar, skriver och uppdaterar min egen. Har massa plugg som jag måste prioritera sen så har jag annat att stå i. I helgen åkte jag tjejvasan och det var riktigt kul (men jobbigt!!). Fjärde gången jag drar mig runt det där spåret. Åkte på 2h16min nånting så det är jag nöjd med! :) Nu ska jag återgå till plugget, får se när motivationen, drivet och tiden kommer tillbaka och då även uppdateringen, så länge, ha de så bra! 

Haha bara för att jag skrev detta och sen gick in och kollade på alla era fina kommentarer så kommer jag säkert uppdatera med bilder imorn igen...

SJUSJØEN DEL 2


2012-02-22 @ 21:48:16
Canon EOS 500D, Canon EF 50mm f/1,8 II

Två till bilder från förra veckan i fjällen, två fina renar! :)

SJUSJØEN DEL 1


2012-02-21 @ 20:29:10
Canon EOS 500D, Canon EF 50mm f/1,8 II
Hejsan! Förlåt för så dålig uppdatering men när jag kom hem i söndags så tillbringade jag varje sekund resten av lovet tillsammans med min saknade pojkvän och sen så har jag haft massa och göra efter skolan hemma, eeh plugg tror jag det kallas och sen så har jag varit så trött att jag typ somnat halv 10. Ja, efter en vecka med längdskidor i Norge så kanske man blir lite trött, vad vet jag? Nu taggar jag Tjejvasan som jag ska åka på Lördag och så ska jag redigera lite mer bilder (tog inte så många men några i alla fall). Ha en fortsatt bra tisdagskväll och jag måste verkligen tipsa er om att lägga er tidigt, asså typ mellan halv 9 till halv 10, så jäkla gött!

MYLOVEBASKET


2012-02-17 @ 17:40:17
Nowhere - Asteria Blouse hos Mylovebasket Vila - Urbano Jacket hos Mylovebasket
Två riktigt snygga plagg från Nelly.com som jag kollat in via Mylovebasket.com, den vänstra tröjan är från nowhere och är på REA så passa på! Skinnjackan är från VILA, ååh jag måste verkligen få tag i en skinnjacka, passar ju perfekt till i vår, kanske det blir denna? Klicka på bilderna för att köpa eller bara kolla in dem!

Kolla gärna in min lovebasket HÄR!

BRÖLLOP


2012-02-16 @ 10:20:47
Måste bara berätta en sak. Jag har blivit bokad att fota ett bröllop i sommar, åh vad jag är glad och lycklig! Jag har ju aldrig fotat på ett bröllop förrut så nu behöver jag massa inspiration. Älskar Annika Svenmarcks bilder, hon är en riktigt grym fotograf!
Jag tipsar er om att kolla in hennes böllopsbilder HÄR

ALLA ♥ DAG


2012-02-14 @ 13:17:10
Jag vill önska er alla en underbar alla hjärtans dag! Jag önskar så att jag fick tillbringa den tillsammans med min älskling men nu sitter jag ju i en liten fjällstuga i Norge och får nöja mig med skidorna till sällskap ute i skidspåret. Har åkt första passet idag, 1,3 mil och sen ska jag ut igen om ett tag :)
Puss! 

SVAR PÅ LITE FRÅGOR


2012-02-13 @ 18:09:55
Hej! Jag har internet och så här i fjällstugan i Norge men jag har tyvärr inga bilder jag kan visa, men så tänkte jag att jag kan ju svara på lite frågor jag fått lite då och då, några för ett ganska bra tag sen :)

Kan inte du berätta om vad du läser i skolan? Vad tycker du om skolan, klassen och kurserna osv! :)
Javisst kan jag göra det! Jag läser naturvetenskap på Hulebäcksgymnasiet. Det är ocg går väl okej, ibland är det för j*vligt svårt, jobbigt och mycket att göra men jag klarar av det i alla fall. Innan jag började gymnasiet tyckte jag om natur och samhällsämnena lika mycket men nu har jag insett att samhäll kanske ibland är mer min grej då jag tycker att de samhällskurserna jag har är roligast. Men i trean kommer jag kunna lägga till massa kurser som bara är samhällsinriktade. Klassen funkar bra men jag umgås knappt med några utanför skolan.

Jag undrar hur mycket du och din pojkvän träffas? Om ni liksom träffas jätemycket hela tiden eller ifall ni träffas mer sällan (någon gång i veckan kanske) och tar vara på varandra mer då? Lite konstig fråga kanske, hoppas du förstår den men helt enkelt hur ni gör för att ert förhållande fungerar så bra? Kram
Jag förstår din fråga helt och hållet! :) Vi träffas ungefär 2-3 gånger i veckan, en gång mitt i veckan och sen på helgen. Dels för att vi inte hinner och sen så tar det ett tag att åka till varandra (ca 45 min om det inte går direktbuss) så man hinner liksom inte bara komma över en liten stund. Men det är bra tror jag, man hinner liksom sakna varandra och då blir det extra kul att ses sen. Inte för att jag skulle ha något emot att vara med min pojkvän varje dag :)

Hur träffades du och din pojkvän?
Hehe vi träffades på en fest :)



DRAR TILL FJÄLLEN


2012-02-10 @ 19:03:00
Sjusjoen 2011

På söndag bär det av med familjen till Sjusjoen i Norge för att åka skidor (längd)! Ska bli riktigt kul faktiskt, måste ju träna nu efter att ha varit förkyld och inte kunnat göra det på 2 veckor och sen så sk jag ju åka Tjejvasan helgen efter sportlovet. Då vill jag ju vara i form! :) Kommer dock sakna min älskling något så enormt plus att jag inte får fira alla hjärtans dag med honom, så typiskt! Men imorn ska vi vara med varandra hela dagen och åka skridskor och mysa! Ikväll blir det chill/filmkväll med lite kompisar, riktigt mys!

NEW SHOES


2012-02-09 @ 17:13:57
Var precis och hämtade skorna jag beställde i fredags, jag är helt extas, så jääääkla snygga! Älskar dem och jag ska ha dem så ofta jag kan, dock inte i skolan eftersom de e ganska höga. Jag visar imorn eller i helgen hur de ser ut på. Nu ska jag fortsätta plugga lite historia, kram!

CARBONARA


2012-02-07 @ 17:08:21
Har haft studiedag idag och då blev det att laga mat själv, och som alltid så lagade jag spagetti carbonara för det är typ det ända riktiga jag kan laga, hehe... För övrigt så är jag väldigt sugen på nya kläder och kamerastuff, helst ett nytt kamerahus, men aa jag e typ pank så det går aldrig.
Edit: Fick önskemål att lägga upp reseptet på min carbonara så här kommer det!
  • Koka Spagetti
  • Stek Bacon
  • Lägg i baconen tillsammans med 1 ägg, riven parmasanost och lite matlagningsgrädde i pastan o blanda
KLART!

SNORKELTUR


2012-02-06 @ 19:59:47
Jag ute på en snorkeltur i Röda havet

Dålig uppdatering osv... Men har haft så mycket annat roligt för mig :) Imorn är jag ledig och om vädret tillåter så kanske jag kan gå ut och fota en kortis, då ska det allt bli bra uppdatering!

LOOK 4 TONIGHT


2012-02-04 @ 21:00:00
Blus, religion | byxor, drdenim | skärp, cowboysbelt

Detta är blusen jag köpte förrförra helgen från stayhard.se, I LOVE IT! Den är lång på ena sidan som ni ser och har ett grymt snyggt mönster, mums! Detta är också outfiten jag har på mig ikväll (dock inte den svarta ponchon) på födelsedagsfesten jag ska till, mina fina kompisar Hanna & Klara fyller 18! Grattis tjejer! ;)

ORDERED


2012-02-04 @ 16:43:45
Dessa underbaringar klickade jag hem från Nelly.com igårkväll, kommer vara perfekta sena utekvällar! :) De är i mockaimitation och ååh längtar så tills de kommer fram! Snart ska jag börja göra iordning mig inför kvällens festligheter, ska visa er vad jag ska ha på mig sen...

KYLA


2012-02-03 @ 17:28:08
Vilken fin dag det varit! Har fallit ner småsmå snöflingor från himlen typ hela dagen så jag kände mig tvungen att ut o fota lite när jag kom hem :) Det är riktigt kallt nu också så jag fick skynda mig så jag inte frös ihjäl, riktigt kallt om näsan och händerna, blir alltid så röd om näsan när det är kallt, haha!
Tog kort med min fjärrutlösare, som för övrigt inte är så bra... kanske för att den är från claes ohlsson? Ikväll ska jag faktiskt ägna mig åt lite plugg för att slippar göra så mycket av det resten av helgen, är riktigt taggad för imorn ska jag på födelsedagsfest, woho!

GRATTIS!


2012-02-02 @ 19:48:30
Var inte hemma och kunde blogga igår, men just igår så fyllde min fina vän (och modell!!) Alice 17 år, GRATTIS! Dessa två bilderna togs i september förra året efter en härlig kväll då vi firat min andra kompis :) Nu ska jag duscha, plugga lite och sen gå till sängs, ha de!