wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

FRANCAIS


2012-01-31 @ 18:34:42
Sitter och gör franska och längtar till imorn för då ska jag på bio men min älskling och på torsdag är jag ledig från skolan så då blir det att åka längdskidor om försylningen hinner försvinna. Känner att jag vill ut och fota igen, får inte lägga ut några mer på min syster från förrförra helgen för hon tyckte alla va fula, den tönten haha! Jaja, åter till franskan :)

DRUNKNAR


2012-01-30 @ 18:30:35
Tumblr_kvrj3blei21qayhxdo1_500_large
Källa: weheartit
Jag drunknar i plugg, har slutprov i biologi imorn och det är så jäkla mycket jag ska kunna att jag tuppar av! Usch vill inte.

PANNACOTTA


2012-01-29 @ 21:08:18
Blev en riktigt smarrig efterrätt så här på en söndag som min mamma lagat ihop; Pannacotta med bär, åh så got skulle kunna ät hur mycket som helst! Tydligen så var det väldigt lätt att göra också så ska nog göra det själv någon gång :) Nu ska jag duscha och börja göra iordning allt inför en ny vecka i skolan, inte taggad...

TIPS PÅ EN SÖNDAG


2012-01-29 @ 16:22:20
Hej alla! Sitter just nu hemma hos mn pojkvän och pluggar biologi samtidigt som han spelar. Igår åkte vi längdskidor, första gången för den här vintern och åh så kul det var! :D Idag har vi bara slappat, hade velat åka idag med men har ont i halsen, usch inte alls kul. Ja eftersom jag inte är hemma så har jag inga bilder att lägga upp men ett tips till er är att gå in på min bloppis och kolla där, kanske något ni blir intresserad av!? Här är 3 fina plagg som ligger ute just nu...






apparelbloppis.blogg.se

FREDAGKVÄLL


2012-01-27 @ 20:57:00
Hej alla! Äntligen fredag och här bjuder jag på en bild från när jag fotade min syster i söndags. Känns som kvalitén blev sissådär men aja. Kvällen spenderar jag framför biologiboken, har slutprov på tisdag och jag måste verkligen klara det, jag gör det endast för att höja mig från VG till MVG så känns ju lite surt om jag inte gör det, då har jag ju pluggat allt i onödan... Ha de så bra ikväll vad ni nu än gör, kram!

LOCATION


2012-01-26 @ 21:07:34
Vid den här herrgården, eller vad det nu är så fotade jag min syster i söndags. Dock inte precis vid huset utan runt om vid hästhagarna. Där kommer jag nog fota mer i vår och sommar, så härligt ställe. Ska se till att lägga upp lite fler bilder därifrån. Blev tyvärr inte så jättemycket eftersom det var så jäkla kallt! Har precis kommit hem från träningen och hunnit få i mig en tallrik med spagetti och köttfärssås, mums :)

JAG IDAG


2012-01-26 @ 17:16:07
Så här gick jag runt idag, enkelt och hyffsat varmt. Varmt är viktigast för det är hur kallt som helst på vår skola, man går runt och fryser hela tiden! Dem kan ju inte tvinga oss att köpa nya kläder för att det är för kallt att gå i vanliga kläder, nä det är inte okej tycker jag.
Gud så skönt, imorn är det fredag och sen helg! Dock så kommer jag få spendera väldigt mycket tid till att plugga men ah ändå skönt. Snart ska jag iväg och träna, tagga tagga!
Hehe har fortfarande inte hittat inställningen på kameran så kameran väntar med att ta bilden, därav är fjärrutlösaren med på dessa bilder med...

STAYHARD.SE


2012-01-24 @ 21:12:05
Köpte världens snyggaste blus i helgen från stayhard.se, fast i vanlig butik då. Ni kan få se den nån gång när jag ska ha på mig den tänkte jag :) Just nu sitte jag hemma hos min älskling och pluggar, har saknat honom massamassa! Förresten, jättekul att läsa vad alla tycker hur min blogg ska bli bättre, kommentera gärna mer ni som inte gjort det och säg vad ni tycker!

SJU8NIO


2012-01-24 @ 20:54:12
Skulle ju lägga upp ett svar på en läsares fråga i ett videoinlägg men när jag väl gjort filmen och ljudet så krascha hela filmprogrammet...suck, så jag får försöka få upp den på bloggen på torsdag eller nått istället. Jaja, istället så tänkte jag att ni kunde få se bilder på när jag var med i tidningen sju8nio, en tidning som alla som går i sjuan till nian i Göteborg får. Den handlar om gymnasieval och sådant. Jag var med i ett repotage o vad man kan göra med sina bilder, klicka gärna på bildminiatyrerna och läs repotaget! :)

HJÄLP MIG!


2012-01-24 @ 16:44:32
Jag vill göra min blogg ännu bättre, roligare för er att läsa och kanske locka till mig ännu mer läsare! Så nu skulle jag bli skitglad om ni skulle kunna svara på vad som är bra på min blogg, alltså vad ni gillar och vad jag ska fortsätta med. Samt det ni inte tycker om och va jag borde sluta blogga om. Ska jag ha dagens outfit, mer bilder, fototips, inspiration, kläder, shopping... m.m Jag uppskattar det något enormt om ni tar er tid att svara! 

HÄRLIGA SNÖ


2012-01-23 @ 17:49:34
Clara
Foto & Redigering: Jag

Två till bilder från igår, varav min favorit, den högst upp i färg! Det blir verkligen härliga bilder när man kastar lite snö, haha. Nu känner jag att jag börjar bli inspirerad och peppad till mera bloggning. Kanske för att solen börjat titta fram? Plus snön såklart. Jag ska se till att svara på en läsarfråga imorgon, ska nog ta och spela in ett videoklipp, haha inte på mig då (eeh kommer jag göra det nån gång överhuvudtaget?) utan när jag pratar. Ja får se hur det blir, bara den som undra får svar. Nu ska jag ner till gymmet (hemma) och träna styrka, ha de!

LJUS MORGON


2012-01-23 @ 10:43:22
Älskar att vakna och se att solen skiner, man blir så mycket piggare och gladare då! Idag börjar jag 12 så har haft en go sovmorgon! Har ätit frukost för ett tag sen och nu håller jag på och fixar iordning mig inför skolan. Hoppas ni alla får en härlig måndag!

FÖRSTA FÖR I ÅR


2012-01-22 @ 21:39:22
Detta blir första porträttbilderna jag fotar år 2012. Jag är så jäkla sugen nu, att ut och fota! Jag tror det kom med snön som föll ner från hilmen igår ;) Vi var vid ett ridcenter och fotade, ska visa imorn hur det såg ut. Om det inte varit så kallt och om min lillasyster inte frysit så mycket så vi var tvugna att skynda oss så hade jag gärna fotat lite hästar också som jag faktiskt inte gjort tidigare. Men men får spara det till nån annan gång! Har en favvobild av de jag tog idag som jag också ska visa er imorn. Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt 

SNOW


2012-01-22 @ 17:28:05
Två bilder från igår då jag var på stan med min älskling där vi åt supergod lunch på kinarestaurang och shoppa lite, fick med mig två underbara plagg och nu är jag pank, haha! Åh så glad jag blev på morgonen när det började snöa och det bara fortsatte och fortsatte. Allt blir så ljust och fint. Jag och William klädde på oss termobyxor och allt och gick ut i snön när vi hade kommit hem till honom efter stan. På kvällen såg vi på bio som jag skrev i förra inlägget :)
Idag så har jag fotat min lillasyster och jag ska strax börja redigera lite, det va så jäkla fint ute idag. Specielt när jag och min älskling vaknade på morgonen, helt vitt ute, solen sken och inte ett moln, underbart! Ska se till att lägga ut några bilder senare ikväll, promise!

THE GIRL WITH THE DRAGON TATOO


2012-01-22 @ 00:59:09
Kom nyss hem till min pojkvän efter att ha varit och sett filmen ovan. Har sett den svenska innan som jag tyckte var bra och jag tycker även att denna var riktigt bra! Sjukt hemsk men jäkligt bra :) Det gjorde verkligen inget att man sett den svenska innan, den var bra ändå. Filmen var nästan likadan som den svenska, allt såg nästan likadant ut, det var typ bara några saker som inte var likadans. Snart ska vi gå o lägga oss och sova så sött, det går ni också göra, godnatt!