wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

FREDAGENS


2012-09-30 @ 18:38:55
Har spenderat helgen tillsammans med min pojkvän, därför det inte blev någon uppdatering igår eller tidigare idag. I fredags när jag var med Ellen på stan var jag i jakt på en partyblus till en fest hos min kompis vi skulle till på kvällen, letade verkligen överallt men hittade ingen som va tillräckligt snygg och tillräckligt billig. Hittade dock en riktig partykavaj som jag var nära på att köpa en annan gång och ett par jeans som det var 50% rabatt på, kap! Det blev i alla fall till slut det här jag hade på mig på kvällen, inte jättepartaj men det spela inte sån himla stor roll, hade en grymt kul kväll ändå med alla mina kompisar!
Jeans H&M // Skärp Mango // Tröja H&M barn // klocka Guess

LUNCH PÅ DA MATTEO


2012-09-28 @ 13:04:00
Spenderar dagen med lunch och shopping på stan med bästis efter ett 2 timmars långt fysikprov i morse, tgif!

BLOPPIS: KOFTOR


2012-09-27 @ 17:15:00
Tänkte ha en liten bloppis med koftor/stickade tröjor som jag inte använder. Allt är i bra kvalité, skulle aldrig lägga upp nått som är trasigt eller för välanvänt. Om ni är intresserade kan ni kommentera i inlägget eller maila till [email protected] ni gör som ni vill :) Om ni bor i Göteborgsområdet så slipper ni frakt om ni har möjlighet att mötas upp, hoppas ni hittar nått ni gillar!
Stickad tröja från H&M, material: 100% akryl
Storlek: XS
Pris: 120 kr + frakt

SÅLD!
Biege tröja från H&M, material: 40%, 30% polyamid, 25% viskos och 5% angora
Storlek: XS
Pris: 100 kr + frak

SÅLD!
Tröja i "sammet" från Gina tricot, material: 100% polyester
Storlek: XS
Pris: 50 kr + frakt

SÅLD!
Stickad tröja från Gina ticot, material: 73% akryl, 17% nylon och 10% ull
Storlek: XS
Pris: 100 kr + frakt
 
SÅLD!
Stickad tröja med fuskpäls från H&M trend, material: 55% akryl, 45% ull
Storlek: XS
Startpris: 200 kr + frakt (nypris: 499 kr)
 
SÅLD!

KINGS & QUEENS


2012-09-26 @ 18:10:37
Blev denna vippade tröjan från Zara idag, rätt enkelt. För att se till att det blir lite uppdatering på bloggen tänkte jag att jag skulle börja köra lite dagens outfit och kläder och sånt eftersom jag tycker det är kul, det är något som intresserar mig samtidigt som det är bra om det blir lite inlägg här. Ni får gärna säga vad ni tycker om det, ni kanske tycker det är onödigt och att jag bara ska satsa på fotografi? Säg vad ni tycker! :)

IN THE MIRROR


2012-09-25 @ 19:16:36
Bilder som legat oredigerade sen i juni, vad är jag för fotograf egentligen? Idag har jag hunnit träna och plocka ihop alla kläder jag tänkte sälja antingen här eller på min bloppis, får se hur det blir :) Jag måste verkligen fixa designen här på bloggen, dels för att den ser, ja inte så himla nice ut och dels för att det inte funkar att klicka på allt...måste bara plugga lite fysik först!

THE AUTUMN IS COMING


2012-09-25 @ 16:49:44
Man märker att hösten verkligen är på g nu...usch va kallt det är! Känns nästan som att man borde börja använda vinterjackan redan nu. Man längtar ju tillbaka lite till sommarn nu när kylan kommer, men samtidigt är jag riktigt pepp på att sitte inne o mysa i värmen tillsammans med nära o kära :)
Bild från Hovås i sommar där jag och min bästa Ellen var en solig dag och hade det riktigt gött

MITT FÖRSTA BRÖLLOP DEL 2


2012-09-20 @ 18:40:00
Hej! Blev så glad för alla fina kommentarer jag fick igår för bröllopsbilderna så jag fick en kick o redigerade några fler som ni ser nedanför :) Lite bilder från vigseln mest, jag gillar dem! Så himla fint par jag fota, jag kunde inte haft mer tur alltså på min första bröllopsfotografering. Både cermenonin och porträttfotograferingen höll till i Botaniska trädgården i Göteborg, perfekt miljö för att fota bröllopsbilder!

MITT FÖRSTA BRÖLLOP


2012-09-19 @ 20:29:00
Äntligen kommer lite bilder! Här är ett antal bilder från mitt första bröllop som jag fotade i somras. Fina Isabelle och Jesper :) Åå vad jag vill göra det mer, va så kul och vill verkligen få pröva på det igen, bli bättre och utvecklas! Jag måste verkligen börja fota igen, måste bara finna tid!

TIDSFÖRDRIV


2012-09-19 @ 11:59:00

Har varit sjuk till och från senaste månaderna verkligen hela tiden. Har upptäckt lite nya världar kan man säga på Tvn och datorn. Har aldrig sett på så mycket TV någonsin och jag som tillbringar ganska mycket tid vid datorn har suttit ännu mera där. Finns ju så sjukt mycket att se och göra på internet. Läser ju väldigt mycket bloggar, sen finns det ju tidsfördriv så som spel och sånt. Något som jag aldrig testat är bingo, gjorde det bara när jag var liten framför Tvn med mormor men man kanske ska testa att spela det på internet någon gång, det kan nog vara kul och är säkerligen ett riktigt bra tidsfördriv när man är sjuk och vid andra tillfällen då man inte har något att göra! Vem vet man kanske tar hem storvinsten någon gång? Det finns ju poker och sånt med men det känns som att bingo är lättare att spela, i alla fall för mig som knappt vet hur poker går till och som nog inte är så bra på det heller. En läsare skrev att hon brukar spela på se.jackpotjoy.com/bingo, där kan man tydligen spela gratis också men vinna riktiga pengar. Sån tur har man väl inte ändå ;) hehe. Har ni spelat nåt kul spel på nätet? Berätta!

 



HEJ IGEN


2012-09-17 @ 18:01:47
Hej alla 30 personer som går in på min blogg varje dag trots att jag inte uppdaterat på typ en månad, haha. Ja nu ska jag försöka börja igen, ska se om jag hinner. Just nu känns det som jag ligger efter med allt i livet typ, eller som att jag har massa att ta ikapp liksom. Håller på att göra om på bloggen, headern är tillfällig och ska ja ändra om designen helt tänkte jag. Men måste få tid till det, just nu borde jag inte skriva ett blogginlägg utan plugga matte och fysik. Men jag tänkte att ni skulle få ett litet "hej jag lever" och en bild på mitt underbart goda mellanmål idag. Jag ska börja fota igen, kan inte säga att jag haft en paus som jag valt, det är bara det att jag inte hunnit. Ska se till att visa fler bilder från bröllopet jag fotade, ska nog ta och redigera lite fler bilder från fotograferingen med några killkompisar...måste bara få tid till det!