wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

ONE LAST TOUR


2012-11-25 @ 17:24:07
Finner inga ord hur grymt det va, fan va fötterna värkte men det va ju så grymt att man aldrig ville att det skulle ta slut. Det går fasen inte att beksriva stämningen som var därinne. Jag och mina tjejkompisar stod ca 10 m från längst fram o det va ju bara helt sjukt att man hade ttp 35000 pers i ryggen! Swedish house mafia va det sjukaste. Hade på mig en topp från Asos med fjädrar, haha kände mig som en kråka men tycker den är sjuk snygg. På dagen igår innan konserten va vi på stan o då hitt jag det snygga halsbandet från H&M att ha på mig till :)


FRULLE


2012-11-25 @ 10:44:48
kvällen igår var SJUK. Så jäkla bäst att det finns inte!! Snart ska jag ta bussen till Arlanda o sen flyget hem. Nu sitter jag på Espresso House med Ellen o käkar en underbart gos frukost!

SWEDISH HOUSE MAFIA


2012-11-24 @ 10:04:07
Dagen som jag längtat efter i 152 dagar är äntligen här! Jag tillsammans med tre tjejkompisar ska se Swedish House Mafia!! Sjukaste är så jäkla taggad att det finns inte! We came we raved we loved!

LIVET LEKER


2012-11-23 @ 17:06:44
Hejsan här är min outfit för denna fredagen, just nu leker livet, i alla fall för stunden (snart blir det sjukt mycket plugg igen) för idag har jag nämligen fått jobb (wihooo!) plus att imorgon drar jag upp till Stockholm med tre grymma tjejer för att se Swedish House Mafia spela för sista gången i Svergie! Haha skrattar åt bilderna, var svårt att ta några bra för min fjärrutlösare dampa så det blev inte så många bra...därav mina snygga poser.
Kappa Zara // Jeans Bik Bok // Skor Dr Martens // Sjal FAV // Väst Zara // Blus Vila

UPDATE INSTAGRAM


2012-11-20 @ 22:09:00
Senaste nytt från instagram, har införskaffat mig nya dojjor (Dr Martens) och min pojkvän har tagit körkort, awesome! Följ mig gärna @annaewallin :)

LIFE RIGHT NOW


2012-11-11 @ 15:05:26
Hej jag heter Anna och mitt liv består bara av plugg hejdå. Haha orkar inte hur mycket plugg vi har i skolan just nu och det blir bara värre och värre! Usch och fy. Idag har jag fotat min pappa och hans jobbarkamrat till deras kundtidning som ska skickas ut. Det regnade så in i norden så det var inte lätt att få till några riktigt bra bilder men dem duger nog :) Nu ska jag dyka ner i plugget igen, ha de!

HALLÅ?


2012-11-07 @ 21:17:41
Hejsan! :) Har varit lite tomt på bloggen i några dagar, dels har jag inte riktigt haft tid men sen så är jag lite osugen på att blogga. Känner att det inte ger så mycket typ, har knappt några läsare och jag har inte så mycket att skriva om just nu, har sjukt mycket plugg med, men det vänder väl snart. Hade dock varit mer pepp om man hade lite fler bloggläsare, men hur får man det liksom? Waah jobbigt haha... Bilden nedanför la jag in från instagram, var när jag var i Estland i somras och tog VMsilver i orienteringsskytte, haha världens minsta sport typ men det va riktigt kul ändå! Saknar sommaren, att va brun om bena, sol och värme :)
@annaewallin på instagram

JEFFREY CAMPBELL BOOTS


2012-11-02 @ 18:06:06
My lovely boots, direktimporterade från USA! Ville ha några andra vinterskor som ingen annan har (dvs jag ville inte ha prime boots, även fall jag tycker dem är snygga), dessutom va dessa liite billigare än ett par primes i alla fall! :) Man kan ha dem uppvikta med men jag tycker dem är snygga nedvikta så jag kör på det mest!
Boots Jeffrey Campbell

OUTFIT I MALMÖ


2012-11-01 @ 21:03:47
En enkel liten outfit jag hade i Malmö när det va soligt och härligt väder. Hade mina boots jag beställt hem från USA, hehe har i och för sig dem nästan hela tiden :) Idag har jag verkligen inte gjort någonting vettigt över huvudtaget, skulle ha pluggat men nej jag satt vid datorn och TVn hela dan istället, så duktig är jag! 
Jacka Zara // Byxor Gina tricot // Skärp Cowboy belts // Blus Zara // Boots Jeffrey Campbell

GOSIGA


2012-11-01 @ 13:37:55
Var bara tvungen att visa och tipsa er om dessa gosiga sockar jag köpte på Gina tricot när jag var nere i Malmö, bästa myssockarna när man går hemma och man vill vara lite extra varm. Gillade färgerna också! :) Kommer använda dem flitigt nu i vinter, ja det är ju november nu så man kan väl snart säga att det är vinter?
Sockar Gina tricot