wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

MALMÖ PÅ 2 DAGAR


2012-10-31 @ 18:35:05
Åkte som sagt till Malmö i söndags på morgonen tillsammans med min pojkvän och lillasyster för att hälsa på min farmor. Mina medresenärer var inte så sugna på att agera modeller men lite spontana bilder fick jag allt i alla fall! På söndagen tog vi en promenad på stranden och sen på kvällen blev det brakmiddag på Jensen's bofhus. På måndagen tog vi bussen till centrum för att strosa runt o shoppa lite, då va vädret desto sämre än vad det hade varit på söndagen så vi satte oss på Espresso house för att fika och värma oss. På kvällen åkte vi hem så det blev en snabb men riktigt mysig tur!
 

MALMÖ


2012-10-30 @ 09:13:31
Glömt att uppdatera och anledningen är att jag har varit i Malmö med min lillasyster och pojkvän för att hälsa på min farmor! Tog lite bilder men så länge bjuder jag på den här instagrambilden från igår när vi va på stan o shoppa och satte oss på Espresso house för att värma oss :)

HÖGSKOLEPROVET


2012-10-27 @ 08:30:00
Nu är det dags för mig att göra mitt första högskoleprov! Hjälp har knappt pluggat någonting och ja gud vet hur det kommer gå men det är lite strunt samma, det behöver inte gå bra första gången! :) Här är två till bilder från fotograferingen med Fatima för en vecka sedan. Skjortan och kjolen ni ser på bilderna har hon designat och sytt själv, waah hon e grym!

C'EST MOI, C'EST LA VIE


2012-10-26 @ 18:51:48
Hejsan svejsan! Igår hade jag tagit dem här bilderna, satt och redigerade dem på min dator samtidigt som jag pratade med min pojkvän i telefon och rätt som det är går strömmen! Detta var ca halv 3 på dagen och strömmen kom inte tillbaka förän kvart i två i natt. Det var en upplevelse faktiskt, haha. Man inser verkligen hur beroende man är utav ström...va så irriterande bara att jag inte hann lägga upp bilderna. Vad gör man när man inte har någon el då? Pluggar tänkte jag, enda grejen var bara att allt jag behövde plugga behövde jag dator till och den va betteriet sliut på och sen dog även min mobil, fasen va man kände sig ensam! Min outfit jag hade igår ser ni på bild, eller a tshirten är ju det enda man ser typ, tycker mycket om den i alla fall! Dock va jag tvungen att ha collegetröja över i skolan eftersom det är så sjukt kallt där, riktigt kasst!
Tshirt Zara // Bälte Cowboys belt // Jeans Dr Denim

FAVOURITE


2012-10-24 @ 20:26:15
Hejsan hejsan! Idag har jag haft resursdag och den har jag spenderat med minpojkvän och bara slappat verkligen, kollade på Torka aldrig tårar utan handskar, så hemsk men så bra. Har även tränat lite, kört lite styrka för det kan mina armar behöva, fattar verkligen inte jag måste typ ha fötts utan armmuskler, det är sjukt vad jag är svag! Bjuder på en bild på mitt favvoarmband som kommer från Asos, piffar upp vilken outfit som helst, love it!

FINALLY


2012-10-23 @ 17:04:00
Äntligen har jag fått hem mina skor jag beställt från USA!! Shit vad jag har längtat asså o nu är mina supersnygga boots till slut framme, I love them! Instagrambild, @annaewallin

SIMPLE


2012-10-22 @ 18:58:14
Hejsan hejsan! Ny vecka och sista innan det efterlängtade höstlovet, hade det sista jobbiga i skolan idag, dvs matteprov vilket inte gick så himla bra men men nu är det över och jag är glad! :) Nu är bloggdesignen i princip klar, förutom att textsnitten inte ser så snygga ut förutom endast på den datorn jag har stående på mitt rum, får se hur jag ska lösa det. Är inte så himla bra på bloggdesigner och sånt egentligen, jag bara testar mig fram vilket jag alltid gör och antingen så går det eller så går det inte men då har jag kanske lärt mig hur man ska göra! :)
Skjorta Gina tricot // Byxor H&M // Skärp Zara

FATIMA


2012-10-21 @ 19:52:48
Hej alla fina! Nu ska ni få se lite nytagna bilder! Igår fotade jag nämligen min kompis storasyster Fatima som designar och syr kläder. Hon har startat en hemsida och behövde lite bilder, dels på kläder men även på henne själv som presentationsbilder. Här är några av dem! :) Det regnade (såklart) igår men vi drog oss längst upp på avenyn och där var det ju perfekt att fota. Ljuset va kanon och vi fick stå under tak i en minst sagt häftig och bra miljö, jag tycker det blev lyckat! Ni kommer nog få se en del bilder framöver på denna grymma tjej och hennes kläder!

HELG SNART


2012-10-18 @ 19:25:09
Hallihallå! Dagarna går så fort, imorn är det freeedaag! Kommer bli både en rolig och en jobbig helg. Tjejmiddag + fest imorn, fotografering (förhoppningsvis) på lördag, tävling på söndag och utöver det ska jag plugga för glatta lovet tjoho. Ååh snart är det höstlov, det kommer verkligen lägligt kan jag säga, men först en vecka till att klara av i skolan. Men förutom att skolan är jobbig och att jag är förkyld typ hela tiden och inte kan träna (buhu :( ) så leker livet må jag säga!

AUSSIE


2012-10-17 @ 18:27:57
Måste bara tipsa alla som plattar håret lika mycket som jag (hehe) om det är schampot, balsamet och inpackningen från Aussie. Lite dyrare men riktigt bra! Kan inte riktigt säga om det sliter mindre (vilket de här produkterna ska hjälpa) men håret blir i alla fall riktigt friskt och härligt, love it! Har varit på Göteborgs universitet idag med skolan och lyssnar på lite föreläningar, det var faktiskt bra. Resten av dagen har jag pluggat, pluggat o pluggat...kan säga att jag är en aning stressad just nu!

KAPPA


2012-10-16 @ 18:35:48
Här kommer hela outfiten serverad, känner mig duktig som uppdaterar, hehe :) Fullkomligt ÄLSKAR min kappa från Zara jag köpte för ett litet tag sen, den är perfekt! Tog en snabb paus från plugget för att göra detta inlägget, nu ska jag gå ner igen och fortsätta plugga rättskunskap.
Kappa Zara // Stickad tröja Zara // Byxor Gina tricot // Bälte Cowboybelts // Skor Nelly shoes

CLOSE UP OUTFIT


2012-10-16 @ 15:15:24
En liten close up på min outfit idag :) Haha inser att mina skor ser jätteroliga ut från den vinkeln bilden är, har storlek 36 men de ser enorma ut, i alla fall den ena! Ska försöka göra så många inägg jag hinner men har sjukt mycket plugg den här veckan så ni får ha lite överseende.

JOBBA JOBBA


2012-10-14 @ 18:46:33
Usch så dålig uppdatering det har varit här på bloggen, men har knappt varit hemma på flera dagar känns det som! Som ni kanske ser så har jag fixat lite i designen, haha jag är ju inte som alla andra som fixar hela designen o sen publicerar den utan jag gör lite i taget då och då när jag hinner så det ser kanske inte asfint ut men snart så! Idag har jag jobbat hela dagen på min kompis jobb, va slitsamt men så värt det, 840 kr rikare! :) När jag kom hem va jag så trött och stolt över mig själv så jag tyckte jag förtjänade lite kladdkaka och att kolla på Family guy innan jag satte igång med plugget.

HAPPY MOMENTS


2012-10-10 @ 09:45:00
Bjuder på en bild från bröllopet jag fotade i somras, tycker den är riktigt härlig med den glada vigselförrättaren i bakgrunden! :) Just nu sitter jag i skolan och ska arbeta med projekt hela dagen, har projektvecka så det är nästan inga lektioner alls vilket är riktigt skönt! 

EN BILD JAG ÄR NÖJD MED


2012-10-09 @ 22:43:00
Är med i en tävling hos tjejen som driver fotobloggen fotogeniquee.blogg.se! Temat är "en bild du är nöjd med" så jag valde den här bilden ni ser nedan på fina Paulina :) Tagen förra sommaren, åh vad jag blir sugen på att fota nu asså! Priset är bl.a presentkort på Kamda.se och om jag vann skulle jag nog klicka hem den här reflexskärmen. Har ju en som är 5 i 1 110 cm men skulle behöva en mindre som är lite lättare att hantera när man inte har en assistent med sig. Det man mer kan vinna är 50$ presentkort på sheinside.com. Skulle verkligen bli megaglad om jag vann, men först måste jag ju komma till final med! :)
 
Klicka HÄR för att vara med i tävlingen!