wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

CANADA & USA I 3 VECKOR


2010-06-28 @ 21:27:03Imorgon åker jag till Canada och USA. Håller på att packa för fullt! har inhandlat en pocketbok och nya briller H&M 59 kr. Så nu blir det noll uppdatering på 3 veckor :( Jag som just kommit igång rejält. kaanske att det blir något litet inlägg från min pappas dator med en oredigerad bild på utsikten över Laguna Beach i Los Angeles?

Jag ska som sagt först till Canada, nära Vancouver och springa nordamerikanska mästerskapen i orientering. Sen ska vi till Los Angeles där vi ska bada, shoppa och åka till Universal studios, sen så ska vi åka till några kompisar vi känner där och på hemvägen tar vi 1 och en halv dag i New York, jag och min syster har alltid velat åka dit =)

Ni får ha det så jättebra, kolla gärna i arkivet om ni vill ha något att se på, och alla nya läsare lägg jättegärna till mig på bloglovin så blir jag superglad! :D ♥


SOLNEDGÅNG


2010-06-28 @ 20:38:26


Foto: Jag

Igår var jag med Alma (på bilden) hela kvällen. Fick grymt många fina bilder, det kan ju inte bli bättre med en sån solnedgång en sån härlig kväll på sommarn =)


PORTRÄTT - CLARA


2010-06-27 @ 15:23:17
Clara
Foto: Jag

Gamla porträttbilder på min lillasyster, men nyredigerade! Läs hennes blogg: byclara.devote.se
Idag har jag shoppat lite på Allum inför USA/Canada resan, på tisdag åker jag! Nu ska jag ut och sola lite och sen ikväll ska jag träffa Alma =)

PS: Tack så jättemycket för alla fina kommentarer! ♥


MIDSOMMAR


2010-06-25 @ 14:08:33
Det va bara det jag ville säga =) Ha en superdag!
(Foto:
Jag)


FRIENDS


2010-06-24 @ 19:34:00


Vanja & Clara
Foto: Jag

Nu är jag hemma igen! =) Förlåt för dålig uppdatering (till anonym...) men jag har ju trots allt varit på ett läger och jobbat så jag har inte kunnat ha någon kontakt med internetvärlden överhuvudtaget! Det har varit okej, jobbigt men nu har jag lite shoppingpengar iallafall till USA. Hade tyvärr inte med mig kameran dit.

Bilden ovan är på min syster Clara och hennes kompis Vanja. I färg och svartvitt, vilken gör den sig bäst i? Det var en av alla bilder jag tog på dem, dock så blev det inte så jättebra, hade lite problem att hålla reflexskärmen och få bra fokus när det blåste så som det gjorde...aja, det var bra träning.
Nu ska jag träffa två vänner och ta en kvällspromenad! ♥


NY TELEFON?


2010-06-20 @ 10:55:21


Min allra första mobil, till vänster. Min "nyaste" som jag har fått låna av min kompis för jag har gjort sönder mina andra mobiler jag hade mellan. Dock så fungerar fortfarande den 900 kr dyra mobilen, det är bara batteriet som tar slut varje gång jag pratar i telefon. Som sagt, jag är inte så bra kompis med mobiler, de går bara sönder...

Nu ska jag iväg på ett läger och sommarjobba. Jag ska vara ledare, så tyvärr blir det ingen uppdatering förrän på torsdag kväll då jag kommer hem. På tisdag nästa vecka då tar vi flyget till Canada och USA, grymt nice!
Ha det så bra! =)


TÄVLING


2010-06-19 @ 18:50:23

Jag är med i en tävling hos Matilda Bäcker
LÄNK TILL TÄVLINGEN

Temat är känslor och jag har valt att ta den här bilden som jag tagit:


JAG TROR JAG ÄR KÄR


2010-06-19 @ 11:46:15

Gud vilken underbart fin låt, haha från Lilla Melodifestivalen 2006! ♥


Jag tror jag är kär - George Shaid

EN SOMMARDAG


2010-06-18 @ 11:52:48


Foto: Jag

Ursäkta bilden, den har absolut ingenting med rubriken att göra men det var den enda jag hade som jag inte lagt upp på bloggen, vad jag kunde hitta i alla fall.
Just nu väntar jag på att mitt batteri till kameran ska ladda. Håller på och fotar min lillasyster och hennes kompis. Det är lite krångligt att hålla min stora reflexskärm själv när det blåser men det får gå... =) Idag ska jag vara med kompisar och troligtvis spela volleyboll och fotboll, en vanlig sommardag helt enkelt! ♥


JAG ÄR TILLBAKA


2010-06-17 @ 20:25:47

Jag är tillbaka!
Nu ska jag försöka sätta igång med bloggandet igen. Hade liksom ingen motivation eller läsare, kändes helt onödigt då men man kanske måste anstränga sig lite mer... Så nu ska jag sätta igång och fota igen så jag kan visa vad jag går för, haha =)

Foto: Jag

Bilden är från mitt bildprojekt i våras, den hör till den svartvita bilden i menyn. Mitt tema var att fota efter budskap och detta var: Det du ångrar mest är inte det du gjort utan det du inte gjort
Vad tycker ni? ♥


RUBRIK


2010-06-09 @ 19:45:00


Foto: Jag

Fotar ingenting för jag har ingenting att fota, har ingen insperation, inga läsare...kommer tillbaka när jag är inne i spelet igen =)