wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

LÅNGHELG!


2012-04-29 @ 15:23:30
Hejsan! Långhelg och allt nu, riktigt gött :) Har än så länge hunnit vara med 2 underbara vänner, tävlat, varit med min älskling och tränat, nu väntas plugg idag och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av helgen...får se vad som händer. Så jäkla härligt väder idag, vill gå ut och sola men måste verkligen plugga. Usch varför ska skolan få förstöra ens lediga tid?

ARMBAND


2012-04-27 @ 15:40:11
Här är det som låg i paketet! Två grymt snygga armband från JFR.se och det var Cecilia som var närmast rätt så hon får en liten länkning :)
Så skönt med äntligen fredag och långhelg. Ska fika med 2 finfina kompisar hemma hos mig nu, mums!

ETT LITET PAKET


2012-04-25 @ 14:31:22
Fick hem ett litet spännande paket idag, någon som kan gissa vad det är?
Den som gissar rätt får en fin liten länkning! :)

Ledtråd: Kolla in min instagram (annaewallin)

HAMBURGARE


2012-04-24 @ 17:58:52
Min ypperligt goda lunch idag, hade resursdag vilket passade bra nu när jag ändå är sjuk så missar jag inte lika mycket. Imorgon har jag slutprov i franska, ska skriva en uppsats. Usch och fy vad jag känner på mig att det inte kommer gå bra! Just nu sitter jag och räknar matte, man måste ju ta igen det man missar. Vet inte hur många pappersnäsdukar jag snytit men nu tycker jag att det får vara nog, jag vill bli frisk och kunna träna!

SJUK


2012-04-23 @ 17:42:26
Träna aldrig när du har ont i halsen! Japp man lär sig av sina misstag, tävlade ju igår även fall jag hade ont i halsen och idag är jag sjuk :( Usch varken orkar eller får vara sjuk nu, viktig tävling nästnästa helg + massa plugg jag inte vill missa. Ikväll ska jag trösta mig med att se på Stylisterna, har missat massa avsnitt av det grymma programmet, kollar ni på det?

BLÅA BLOMMOR


2012-04-22 @ 21:30:09
Vårblommor på Österlen

Orkar inte att det är Söndag redan, vart tog helgen vägen? Usch har massa plugg men har knappt gjort nått alls idag. Hade tävling och trots att jag hade ont i halsen så sprang jag vilket resulterade till att jag låg o sov i nån timme när jag kom hem, har ont i halsen och har känt mig kass hela eftermiddagen, usch och fy! Imorgon börjar jag i alla fall klockan 12 så jag kan sova länge och förhoppningsvis bli friskare tills imorn.
Hoppas ni haft en bra helg, kram!

SHOPPING @ STHLM


2012-04-21 @ 18:16:58
Det var några av er som ville se vad jag shoppade i Stockholm när jag var där med min klass och paralellklass i början av veckan. Ja här ovan ser ni resultatet haha! Allt är från Zara, köpte också ett par mjukisshorts från Hollister men tyckte de inte va så roliga att visa kanske.
Idag har jag övningskört! Är andra gången jag kör i trafik nu, hehe är lite långsam med det där och nu så har jag faktiskt växlat upp till trean, jippie! Sen så har jag även tränat idag, lite goa backintervaller blir det och ikväll ska jag vara med underbara vänner, snart blir det laxpasta, MUMS!

BULLAR


2012-04-19 @ 16:55:09
Mums! Hur underbart är det inte att komma hem från skolan och känna doften av nybakade bullar? Mamma som bakat, inte jag :) Förlåt för sån frånvaro, har varit i Stockholm men klassen så har inte kunnat uppdatera, dessutom så glömde jag kameran hemma så jag har inga bilder därifrån heller, riktigt synd! Det blev en hel del shopping så jag kanske kan visa lite vad jag köpte sen om ni vill, kram!

MEMBERS.COM


2012-04-13 @ 21:11:24
Nu kommer ett litet tips! Members.com är en riktigt grym sida där det säljs märkes och andra kläder, skor, accesoarer mm. till grymma priser! Varje kampanj pågår i några dagar och det kommer nya varje dag. Förutom det ni ser på bilden så har bl.a nelly shoes, nelly acceorize, cheap monday, rolex och massa andra märken vart ute sen jag blev medlem. Man måste söka medlemsskap och det tar ett tag så ni som vill bli medlemmar direkt, skriv en kommentar med er mail så bjuder jag in er på momangen!
Nu ska jag checka GG, puss!

SKOPAR 2


2012-04-12 @ 14:38:59
Fick ett önskemål om att lägga upp varje par skor i månaden jag får (vann ju tävlingen på nelly.com) och självklart kan jag göra det! Dessa underbara skor heter Iver och är 14 cm höga, hjälp! Jag vet inte om jag kommer kunna gå i dem, dock kändes de inte så farligt som jag trodde eftersom platån är 4 cm men får se hur mycket jag kommer våga använda dem. De är iallafall riktigt snygga!

LITE POKER


2012-04-11 @ 17:17:07
Igår på kvällen var jag med min pojkvän med kompisar. Har ju påsklov nu så får passa på att hitta på saker på dagarna och kvällarna. Skön kväll och vi spelade dels lite poker. Hehe jag har typ aldrig spelat det förut så man kan säga att det var första gången och det gick riktigt bra, slog pojken min...hihi han blev sur och jag blev glad! :D Vi hade dock inga riktiga pengar med i spelet men det var kul ändå, jag kanske borde satsa på en karriär som pokerspelare, eller?

VARIT I SKÅNE


2012-04-10 @ 19:41:06
Har varit frånvarande i några dagar, again! I fredags och lördags så tävlade jag, det gick kanoners. Vann på fredagen och kom femma på lördagen. I söndags åkte jag och min familj ner till min farmor i Skåne och var där tills idag, kom hem för några timmar sen. Det var inte så nice väder om man säger så. Bara i söndags när vi kom dit men igår när vi åkte ut till Österlen så var det riktigt disigt, kallt och ruggigt!
Nu ska jag äta och sen ska jag iväg med min pojkvän, kommer nog upp ett inlägg i kväll med! :) Kram på er

PÅSKLOV


2012-04-05 @ 16:10:41
Firar påsklovet med lite chokladbollar och påskägg, yummy! Ikväll blir det Hungergames med min pojkvän och en fika på stan med lite vänner kanske, får se :) Nu har äntligen instagram kommit till android, så om ni vill ha mer koll på mig så checka in mig där, jag heter annaewallin.

MODE PÅ POSTEN


2012-04-03 @ 20:37:10
Se här vad som trilla ner i min brevlåda idag, Sofis mode! Jag och min syster fick en prenumeration i födelsedagspresent på denna grymma modetidning. Så ikväll blir det att läsa denna efter det plugg som måste göras! :)

STYLISTERNA


2012-04-02 @ 18:04:52
Ja detta är precis det jag gör nu, nämligen kollar på stylisterna. Tycker det är skitbra verkligen! Snart ska jag ut på en joggingtur som uppvärmning och sedan styrketräning. Efter det ska jag se ännu ett avsnitt av detta grymma program. Chill måndag, har inga läxor typ...har inte hänt sen jag vet inte när! Om man läser natur har man ju inget liv liksom :)
Fick en fråga om jag skulle åka till Stockholm med min klass, svar: ja! Vi ska åka dit på studieresa efter påsklovet så nu sparar jag pengar för där ska det minsann shoppas!