wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

ARMBAND - ASOS


2012-08-14 @ 20:03:16
Är kär i detta armbandet från Asos...älskar smala armband med små detaljer, ååh I want it! Klicka på bilden eller HÄR för att komma till armbandet på Asos hemsida. Tyvärr kan jag ej köpa det, har spenderat way too much money dessa dagarna så det får bli att bara sukta efter det :)

A SMALL CHANGE


2012-08-14 @ 19:12:20
Håller på med en ny design här på bloggen, tänkte att den behövde en förändring...det är därför det ser ut som det ser ut och det kommer det göra en vecka nu för imorn drar jag till Estland för att springa VM i orienteringsskytte, haha får se hur det går asså :) Men hade varit kul att komma hem med ett guld, hade inte varit helt fel liksom! Nu när jag har varit hemma har jag gjort lite olika saker, har haft kräftskiva med mina bästa vänner, varit vid havet med my bff Ellen (bilden nedan är därifrån) och så har jag varit på stan, shoppat lite för mycket osv.
 

PRE SHOOT - JESPER & ISABELLE


2012-08-13 @ 12:24:36
Hej alla trogna bloggläsare som kollar in på bloggen trots att jag inte uppdaterat på typ en månad. Har gjort massa saker, det är ju trots allt sommarlov. Har varit på Rhodos med bästa tjejerna och hade den bästa veckan i hela mitt liv, har varit sjuk till och från sen dess men gjort massa roliga saker ändå, bl.a fotat mitt första bröllop. Här nedan ser ni bilderna från provfotograferingen vi hade några dagar innan bröllopet. Så himla gulligt och trevligt par!