wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

DET SNÖAR


2012-12-04 @ 21:28:34
 
Snön bara vräker ner, har nästan snöat konstant sen i måndags och åh så glad jag är! :D Dock så har det blivit väldigt kallt helt plötsligt men snön lyser upp allt så fint och det är så mysigt så jag har hellre iskallt och snö än varmt och regnigt. Min hårddisk på min skoldator crasha så jag fick en ny, och gissa vad, upptäckte att jag hade photoshop på den, jippie! Nu blir det mycket enklare att blogga då jag förut bara hade photoshop på min dator hemma och den s u g e r. Nu är jag taggad på att ta fina bilder i vinterlandskapet som Göteborg så fint bjuder på, man tackar! :)
 

RÖSTA PÅ MIG!


2012-12-04 @ 13:51:29
Är med i en tävling som anordnas av Nelly.com och jag skulle så himla gärna vilja vinna, ni vore hur gulliga som helst om ni hjälpte mig att vinna genom att klicka på länken HÄR eller bilden och klicka på rösta! 
 

I WANT...


2012-12-02 @ 18:32:25
Nu när det är första advent och allt och det närmar sig jul så är det ju mycket julpynt som ska in i huset. Dessa två skulle jag gärna vilja ha i mitt sovrum, dock inte som julprydnad utan som jämt då. Ett litet renhuvud och en ny nattduksbordslampa hade inte suttit fel! Har två silvriga ljusstakar (bilden) som jag fick i julklapp förra året så dessa två skulle passa riktigt bra i mitt rum! :)
1. Väggdekoration Åhlens 199kr, 2. Bordslampa Ellos 199kr HÄR

NY HEADER!


2012-12-02 @ 09:40:00

Äntligen en ny header! Och jämfört med min förra header som min pojkvän har fotat så är det duktiga Vendela Höök som har ritat av mig, grym är hon! Hon har ingen hemsida men ni kan kolla in hennes konstverk på hennes instagram @wienerbrodet. Vilken tycker ni är finast? :)
Den gamla headern:

Och nu den nya, ritat av duktiga Vendela Höök:

SNÖ PÅ MARKEN


2012-12-01 @ 18:22:00
 
Åh så mysigt, i fredags, sista dagen i november och dagen innan första december vaknade jag och såg att det va snö på marken. Inte mycket men fortfarande så att det lyser upp det mörka lite och såklart så får man lite julkänsla! Snart kommer min bästabästa Ellen hit. Vi ska plugga och kanske baka pepparkakskladdkaka, mums!

SHOPPING AND FASHION


2012-12-01 @ 13:26:24
Måste bara tipsa er om en julkalender på en blogg som heter shoppingandfashion.se ! Hela julkalendern har hon köpt in själv och allt är från Victoria's secret, fattar ni vilken drömjulkaleneder! Föresten, såg ni julkalendern idag på TV? Ååh det var ju verkligen musiken och slottet från Greveholm, jag ÄLSKAR Mysteriet på Greveholm, bästa julkalendern genom tiderna utan tvekan! Jag och min syster kan typ alla repliker haha.