wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

EN HÄNDELSE


2012-05-29 @ 21:20:50
Idag hände en lustig grej. Jag var påväg till bussen från skolan, väldigt långt ifrån glad och inte ens nära ett leende när en kille i min ålder kommer fram till mig och säger: -Ursäkta?
-Ja? säger jag. Jag trodde att han skulle fråga om vägen eller något sådant men så säger han: -Jag måste bara säga hur söt du är!
Blev lite chockad men sa tack såklart och kunde inte låta bli att le, jag till och med skrattade lite...

SORRY


2012-05-28 @ 19:49:05
Hej alla! Det har hänt en grej i mitt liv som gör att jag inte riktigt känner för att blogga just nu, jag kommer tillbaka när jag kan le igen.

LACK


2012-05-15 @ 17:14:10
Köpte 3 finfina nagellack på Ginatricot i söndags. Mint, himmelsblått och ljusgult. Kommer sitta fint i sommar när man fått lite färg, antingen ett i taget eller på samma gång! :) 3st för 99 kr (39 kr st)

ME ME ME


2012-05-09 @ 21:28:38
Min nya profilbild på facebook, haha! :) Mycket bilder på mig, mat och ingenting viktigt alls nuförtiden på bloggen känner jag. Jaja så kan det var ibland när tiden inte räcker till. Nu när vädret är så fint så får jag fortfarande inte tid till att fota (porträtt på andra syftar jag då mest på). Vet inte hur länge sen det var sen sist! Nä jag måste se till att få tid till det men nu känns det som att det enda jag hinner är att plugga, äta, sova o träna. Hinner inte ens träffa min älskling! :( MEN snart är det sommarlov!

SOLIG DAG MED PLUGG


2012-05-08 @ 20:58:15
Titta vad jag hann med idag! Ta lite outfitbilder och dessutom lite självporträtt, tror jag ska ta och byta profilbild på facebook, haha har haft typ 2 olika inom 2 år. Jag brukar ju vara bakom kameran och tycker heller nästan aldrig att jag blir bra på kort men idag fastnade jag visst! :)
Vad gör jag den här veckan då? Hmm kanske det man får tillbringa hela sin fritid med när man går på natur...=plugg! Usch vill bara att denna och nästa vecka ska vara över, efter det har jag i alla fall vad jag vet än så länge bara 3 prov och en labbrapport kvar, puh!

PUSS!


2012-05-05 @ 09:44:00
Tidsinställt inlägg! Tänkte bara att jag skulle underhålla er med nått medan jag är borta så här får ni en puss för att ni läser min blogg!

SOMRIG OUTFIT


2012-05-04 @ 09:39:49
Vilket sommarväder det varit i veckan! Jag vill inte att det ska ta slut nu när jag börjat få lite färg på kroppen. Igår då solen stekte som mest valde jag att ta en lite somrigare outfit till skolan. T-shirten är från Zara och kjolen från Monki. Idag har jag tagit ledigt från skolan för jag ska iväg till Linköping och tävla i orientering. Ska springa sprint inne i Linköping i eftermiddag och imorgon är det stafett någonstans utanför, det ska bli riktigt kul! :)
Har kommit fram till att jag verkligen älskar sommaren mest! Det finns ju inget härligare än att gå runt i bara ben och i sånna här härliga kläder, mer sol åt folket!

BÄSTA MELLANMÅLET


2012-05-03 @ 17:14:05
Godaste mellanmålet ever som jag åt igår! Bananpannkaka, åh så gott :) Man behöver bara 1 ägg+1 banan o så blanda det o så steker man. Tillsammans med hallon och mango blev det himmelskt gott. Älskar detta värdret, har legat o solat så mycket jag kunnat och hehe jag har bränt mig lite. Nu ska jag iväg på träning, tjohej!
PS: Skolan tar nästan livet av mig nu, därav min frånvaro här på bloggen...