wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

FRUKOST


2011-11-29 @ 10:54:13
God frukost idag, mannagrynsgröt med blåbär och så mackor såklart! Idag är jag ledig så jag ska passa på att träna 2 gånger + plugga massa. Har hur mycket som helst i skolan nu för tiden att jag tror jag nästan tuppar av seriöst!

PARTYDRESS


2011-11-28 @ 20:00:07
TFNC - TFNC Bandeau Sweetheart Sequin Dress hos Mylovebasket ASOS - ASOS Bodycon Dress In Ponti with Cut Out Bust hos Mylovebasket
Två supersnygga klänningar från Asos som för övrigt har hur snygga kläder som helst, klicka på bilderna och kolla! Jag har gått och blivit förälskad i glitter, mums! Idag har jag varit i skolan såklart och även styrketränat i nästan en timme, I'm good! Imorgon är jag ledig, tjoho då blire massa plugg...

MYLOVEBASKET


2011-11-27 @ 21:53:53
Är med i en tävling på mylovebasket.com där man kan vinna ett presentkort på ASOS! För att vinna ska man få mest klickninar på produkter man gillat från Asos. Så nu är det upp till er, haha nä då men jag skulle bli hur glad som helst om ni gick in och klickade på "KÖP" på alla produkter på den här LÄNKEN (eller klicka på bilden)!
Alla som klickar på "köp" alla 10 produkter får en länkning (kommentera det här inlägget) vare sig jag vinner eller inte!

NEW DRESS & A STAR


2011-11-27 @ 15:59:59
Blev ingen bloggning igår, var med min pojkvän, vi firade 9 månader! Hihi :) Var inne i stan en snabbis påväg hem från min älskling idag och hittade en klänning jag kolla på förra veckan på rea på H&M. endast 100:-, trodde den inte skulle finnas kvar men det fanns 2 kvar och en var i min storlek, snacka om tur! Har hängt upp en julstjärna i mitt rum, nu ska det allt bli julstämning i huset, mys!

Glöm inte att kolla in min bloppis HÄR och att hjälpa mig att vinna presentkort på Asos HÄR genom att klicka på "köp" på alla varor! Om ni vill så klart, tack ♥

ME, MYSELF & I


2011-11-24 @ 21:56:26
Me

Har fått lite mer frågor så jag tänkte att jag kunde samla allt i en frågestund, ni får fråga vad ni vill om vad ni vill, personligt, foto, blogg m.m! KÖR!

SVAR PÅ LITE FRÅGOR


2011-11-24 @ 21:55:37
Svar på frågor från det här inlägget (LÄNK) om vad man kan göra med sina bilder:

Kan du visa bilderna i ett videoinlägg?
Hehe har aldrig gjort ett videoinlägg men om det är flera som vill att jag ska visa så kanske!
Vart köpte du boken?
Jag beställde fotoboken från Japan photo på internet. Man laddade ner ett program där man gör sin egna fotobok, jag är riktigt nöjd!
Svar på en fråga från det här inlägget (LÄNK):
Hur länge har ni varit tillsammans?
På lördag har jag och min pojkvän varit tillsammans i 9 månader, älskar honom så himla mycket!

Glöm inte att kolla in min bloppis HÄR och att hjälpa mig att vinna presentkort på Asos HÄR genom att klicka på "köp" på alla varor! Om ni vill så klart, tack ♥

GÅRDAGENS OUTFIT


2011-11-24 @ 17:11:05
Tröja Zara - Jeans Dr Denim - Skor Nilson
Gårdagens enkla outfit! Min pojkvän tog bilderna, och det blev faktiskt bra, han kanske får bli min dagliga outfitfotograf! Haha :) Dock så var ljuset kasst för klockan va typ halv 4 och då är det ju nästan kolsvart här i mörka Sverige. Nu är det bara 1 månad kvar till julafton, jippie! Juste, har fått massa fina kommentarer (TACK!) och också lite frågor som jag tänkte svara på senare ikväll, kika gärna in då!

HOS ÄLSKLINGEN MIN


2011-11-23 @ 18:07:36
Är hemma hos min älskling! Haha jättefult att det står manycam på alla bilder men det får duga ;) Har ju inget photoshop här så kan inte lägga upp några andra bilder, har dessutom inga andra bilder på min skoldator. Förut var jag och min pojk ute och tog dagens outfit bilder på mig, tyvärr va det lite mörkt men vi får se imorgon hur dem blev :) Nu ska jag plugga vidare medan min pojkvän spelar HON.
Kraam

VAD KAN MAN GÖRA MED SINA BILDER?


2011-11-21 @ 20:30:27
Tänkte tipsa er vad man kan göra med sina bilder man tar, själv tycker jag det är hemskt kul att se sina bilder någon annanstans än bara på datorn. Jag själv har en canvastacla på mitt rum med en bild jag tog i New York plus en fotobok med de bästa bilderna som jag tog år 2010. Att få se sina bilder på papper e riktigt kul! Nu planerar jag att börja på en med alla bilder jag tagit i år, 2011.
Har ni något tips på vad man kan göra med sina bilder? Kommentera gärna!

Glöm ej att titta in på min bloppis, apparelbloppis.blogg.se

KÖPENHAMN


2011-11-21 @ 20:29:06
Köpenhamn, juli 2011

Sitter och bankar in massa om träningslära, har prov på fredag i mitt induviduella val specialidrott. Hur mycket som helst som jag ska kunna, inte klokt! Bilderna tog jag i Köpenhamn i somras som ni kanske förstår, jag och min familj var där över dan och gick runt i affärer mest (abercrombie & fitch!!!). Åt precis en supergod middag, indiskt på beställning, mums!
I veckan blir det mest plugg och träning för mig, hittar ni på nått kul? Det är ju trots allt 1:a advent på söndag (kan inte fatta det!)

Kolla in duktiga Pierre när han sjunger här och kolla in hans blogg här eller klicka på länken i menyn! :)

GODMORGON


2011-11-20 @ 12:33:05
Godmorgon! Vaknade för en stund sen tillsammans med min älskling, finns inget bättre! ♥
Förlåt för jättedålig uppdatering, jag lovar att jag ska skärpa mig. Idag är det plugg och träning som gäller men först några timmar till med min pojkvän, ha de!

FAR AWAY


2011-11-16 @ 17:23:44
Canada, sommaren 2010

Vill åka iväg nånstans, helst av allt tillsammans med min pojkvän. Förhoppningsvis så ska jag och min familj till Egypten till nyår iallafall. Jag känner för att fota i USA eller Canada, det är så jäkla häftiga landskap där, jag vill tillbaka! Just nu är jag med min pojkvän, som jag har längtat. Han ligger och sover i min säng, plutten ♥

DROPS


2011-11-15 @ 16:49:00
Idag har jag fått hem porträttet på mig och min pojkvän som duktiga Hilda målat! Jag är så glad för den är så fin :D Idag hade jag svenska prov, satt och skrev konstant i 2,5 h, gud så jobbigt det va! Hoppas att det gick bra iallafall. Snart ska jag sticka ut och träna, ska bli jobbigt för har inte tränat på länge och var ute en kortis igår och det var tuungt.

DAGENS 14/11


2011-11-14 @ 17:37:29
Länge sen jag la upp en dagens outfit, vad tycker ni om det? Är det något jag bör fortsätta med? Klänningen kommer iallafall från Lindex och tröjan från H&M :) Direkt när jag kom hem idag från skolan så gick jag ut och fotade detta, är inte direkt suupernöjd med bilderna. Efter det tränade jag och nu har jag suttit här snart en timme för att kunna lägga in bilderna på datorn, redigera och lägga upp dem här, min dator är verkligen seg!
Nu ska jag plugga svenska och sedan se filmen Troja, har prov i litteraturhistoria imorgon, tagga.

GOSSIP GIRL


2011-11-13 @ 17:32:39
Jag är fast! Har sett första avsnittet och nu kommer jag inte kunan sluta titta förän jag sett klart, haha vet att jag är hur efter som helst men skit samma! Jag och älskling såg klart O.C igår och jag hoppas han vill se Gossip girl med mig, det e grymt!
Sorry att jag bloggar om skittråkiga saker, har inga bilder att visa och det måste det bli ändring på!