wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

BIRTHDAYPRESENT


2012-03-31 @ 14:18:32
I födelsedagspresent av min pojkvän fick jag en natt på fina Scandic crown här i Götet. Igår was the day och efter skolan åkte vi in till stan, tog ett mellanmål på Max och checkade sedan in. Det var hur mysigt och underbart som helst! Kändes som att man var på semester typ, hihi. Vi badade bubbelpool åt på restaurang på kvällen och hade det bara hur bra som helst! Har inte varit så avslappnad på länge, kändes som att man verkligen kom bort ifrån vardagen även fall vi var en kvart hemifrån liksom :)
Tack älskling för den bästa födelsedagspresenten jag nånsin fått, du är bäst, älskar dig!

WINNER


2012-03-27 @ 21:34:02
Hej! Åh så dumt jag förberedde det här inlägget i tisdags så att jag skulle kunna lägga upp det igår då jag var hos min pojkvän men så glömde jag bort att lägga upp det! Ja ovan ser ni det första par skor av 12...jag vann tävlingen på nelly.com där priset var ett par skor i månaden i ett år!!!!!!! Helt unbelievable att JAG vann det, bästa priset nånsin! Så förra fredagen gick jag till posten för att hämta ut mitt första par. Low Clara heter dem och är från Nelly shoes och dem var mycket snyggare i verkligheten, me like!

BACK ON TRACK


2012-03-27 @ 20:09:27
Tröja Zara | Jeans Gina tricot | Skärp gammalt

Hej alla trogna läsare som trots en helt tom wallinphotoblogg varit inne och kollat! Förra veckan hade jag sjukt mycket plugg och annat så jag hann knappt andas! Hann knappt vara med min pojkvän :( Så jag bestämde att jag inte skulle blogga på en vecka (tror jag överstigit det lite) och ja lat som jag var så orkade jag inte skriva ett inlägg om det.
Om det är nån där ute som uppskattar och tycker om min blogg så ber jag om ursäkt för min frånvaro! (vet hur jobbigt det är) Men nu tänkte jag börja igen så jag sätter igång direkt med en dagens outfit som ni ser ovan (tycker ni om sånna inlägg??) Hoppas ni haft en bättre vecka än vad jag hade förra veckan, see you!

NEW JEANS


2012-03-16 @ 17:59:31
Hade på mig mina nya våriga jeans idag! Matchade dock inte till blusen utan en t-shirt! :) Snart bär det iväg på tjejmiddag och sen troligtvis utgång, har inte riktigt bestämt mig än ;)
Sorry för så dålig uppdatering... :(

VINN SKOR I ETT ÅR, SISTA DAGEN IMORN


2012-03-14 @ 21:30:28
Hallå alla skoälskare! Just nu pågår en tävling på Nelly.com där ni kan vinna ett par skor i månaden i ett helt år!! Det hade inte vart så fel va? KLICKA HÄR eller på bilden för att vara med och tävla! :)

DEAR SHOES


2012-03-13 @ 10:23:11
Nelly shoes 399 kr

Här är de underbart snygga klackarna jag fick hem för några veckor sen från Nelly.com, oh I love them! Ser kanske blåa ut på bilderna men de är svarta, dock finns de i blått också :)
Kolla gärna in min lovebasket HÄR, eller klicka i menyn!

EUPHORIA


2012-03-11 @ 19:00:25
Söndag redan... Och jag är ledig imorn, jippe! Igår vaknade jag hos älskling, åkte hem och tränade sen på kvällen kollade jag på Melodifestivalen med min lillasyster. Idag har jag tävlar, första för i år! :) Det gick helt okej. Bilden ovan är tagen i Norge btw, detta borde vara den sista snöbilden, är sjukt trött på snön! Nu har den regnat bort i alla fall, hoppas det inte kommer nått mer, haha orkar verkligen inte det.
På tal om melodifestivalen, jag tycker att rätt låt vann, utan tvekan! Dock tycker jag att Dannys låt var riktigt bra också. Nu ska jag plugga vidare på fysik B, inte för att jag får gjort så mycket för jag fattar verkligen ingenting men ändå.

MINT


2012-03-10 @ 18:18:25
Zara

Denna underbart fina stickade tröja köpte jag i tisdags när jag var på stan med min lillasyster. Så snygg till svarta jeans eller skinnbyxor nu, senare i vår med vita långbyxor och i sommar till jeans- och vita shorts. Love it! 399 kr var den fett värd!
Glöm inte vara med i Nelly-tävlingen jag skrev om i tidigare inlägg, KLICKA HÄR!

GÅRDAGENS I DETALJ


2012-03-08 @ 15:51:57
Stickad tröja Zara | Jeans Dr Denim | Bälte gammalt | Armband Monki

Så här gick jag runt igår i min nya tröja! Hade velat matcha till guldiga smycken men har bara en silverklocka och den var jag ju tvungen att ha på mig. Haha får kanske ta och införskaffa mig en guldig. Tröjan kommer vara perfekt i sommar till vita shorts och solbränd hud :) Kan ta och visa sen i senare inlägg lite tydligare på hur tröjan ser ut!
Om ni vill kan ni följa mig på instagram, annaewallin heter jag där :)

VINN SKOR I ETT ÅR


2012-03-07 @ 13:57:41
Hallå alla skoälskare! Just nu pågår en tävling på Nelly.com där ni kan vinna ett par skor i månaden i ett helt år!! Det hade inte vart så fel va? KLICKA HÄR eller på bilden för att vara med och tävla! :)

MERA KLÄDER


2012-03-06 @ 21:04:32
Nu finns det massa nytt på bloppisen min så gå gärna in och kika om ni vill! :) KLICKA HÄR eller på bilden.

TISDAGSSHOPPING


2012-03-06 @ 17:32:44

Hej alla fina! Idag har jag varit med min lillsyster på stan och shoppat lite. Blev en stickad tröja från Zara och ett par jeansshorts från gina tricot (perfektion!). Orkar inte Zara, haha vill ha allt där inne men så mycket pengar har jag verkligen inte att jag kan köpa allt jag vill ha, men vem har det liksom? Vid 2 kom min älskling in till stan och så tog vi en lunch på Pizza hut, mums va gott det va! Sen åkte vi hem och snart är det träning, så skönt att vara ledig från skolan då och då :)

AMERICAN BRUNCH


2012-03-03 @ 15:21:19
Jordgubbskräm, amerikanska plättar, rostade våfflor, juice, nutella, sylt, blåbär...

Den perfekta brunchen vi åt igår, åh så gott och åh så mätt jag var efter!

18 ÅR


2012-03-03 @ 14:54:43
Idag fyller ingen mindre än jag 18 år, ÄNTLIGEN!! Imorse vaknade jag tillsammans med min pojkvän och att min familj kom och sjöng för mig, fick massa fina presenter inte minst av min älskling som dök upp i gårkväll med 18 röda rosor! Fick världens bästa present av honom i morse också :) Efter paketöppning tog vi det lite lugnt och drog sedan till ICA där vi köpte lite gott för att vi skulle kunna laga våran egna brunch. Vi hade tänkt åka in till stan och äta det men allt var fullt eller så var det inte öppet. Men det blev kanongott, åh herregud va vi åt, ska visa er sen! Nu gör jag iordning mig och huset för ikväll kommer mina tjejkompisar och då blir det middag och senare utgång! Taggatagga!