wallinphoto Ung Fotograf i Göteborg - http://www.fotokasten.se/foto-presenter

OUTFIT SYDAFRIKA


2013-02-28 @ 13:32:04
 
För att variera bilderna lite å det inte bara är safari här på bloggen så tänkte jag att jag kunde lägga upp en outfit från Sydafrika. Mycket roligare kläder än dem man har på sig här hemma i kalla Svergie haha :) Det här var sista kvällen och bilderna ger verkligen ingen rättvisa hurvida brun jag va för jag va mycket brunare än vad bilderna visar! Ååh idag är det endast 79 dagar kvar innan jag och min bestie åker till Kreta, tjohoo!
Blus Zara // Kjol Zara // Halsband H&M // Sandaler Aldo

LUFTBALLONG


2013-02-24 @ 15:36:52
 
Slutet på veckan och jag är lite slut. I fredags firade jag en kompis som fyllt 19, igår var jag på arbetsintervju (gick inte så bra så tror inte jag får jobbet haha), sen tränade jag och var med min pojkvän, kollade på melodifestivalen och lite så. Idag har jag tränat och sen när jag kom hem sov jag middag för att jag var så trött. Har inte varit uppe såå sent men gott upp ganska tidigt så nu e jag riktigt söndagsseg. Ska försöka få lite plugg gjort så det inte blir så stressigt i veckan.
Om precis en vecka fyller jag 19 woohoo!

BLACK N WHITE ZEBRA


2013-02-22 @ 13:41:22
 
Då var det äntligen fredag! Har bara haft en lektion idag så är hemma nu men snart ska jag åka in till stan på UF-mässan och kolla runt lite :) Ikväll ska jag fira en kompis som fyller år och imorgon blir det arbetsintervju! Håller på att redigera alla bilder som är kvar (det är väldigt många) från Sydafrika men det kommer nog ta sin lilla tid. Kram på er som tar er tid att kolla in på min lilla blogg!
© Anna Wallin

MITT ♥ ÄR HEMMA


2013-02-18 @ 12:00:00
 
Äntligen kommer han hem! Medan jag har varit i fjällen och svettats i längdskidspåren så har min pojkvän varit i paradiset, eller rättare sagt Västindien (vilket typ är paradiset), tjoho va kul att han kommer vara brun som en pepparkaka bedvid mig som är vit som snö. Men det gör inget haha är bara glad att han är hemma och nu längtar jag efter att få träffa honom, har saknat honom såå! Här är lite bilder från i höstas när jag, min pojkvän och lillasyster var nere i Malmö (det är min syster som har fotat, cred till henne!). Har glömt bort dem helt men nu tog jag fram dem igen på datorn och tänkte, men varför har jag inte lagt upp de här fina bilderna?

OM MIG


2013-02-17 @ 14:02:41
 
Hejsan! Du har klickat dig in på min fotoblogg wallinphoto som drivs av mig, Anna Wallin. Jag är en 18 årig (född 1994) tjej som går sista året på natur på Hulebäcksgymnasiet (studenten är nära!). Förutom att plugga om dagarna så älskar jag att orientera, fota, shoppa, vara med kompisar och min pojkvän. Orientering har jag hållt på med i princip hela mitt liv och det kommer jag fortsätta med resten av det, för det är det jag brinner för! Min andra passion är fotografering. Sen jag fick min första systemkamera i konfirmationspresent sommaren 2009 har jag varit fast. Intresset har alltid funnits där men det var inte förrän då som jag verkligen började på allvar. Sen dess har jag bloggat och fotat väldigt mycket och har bl.a. hunnit med att fota ett bröllop! På bloggen kommer ni kunna se bilder jag tar, kläder jag köper, kläder jag bär och massa andra vardagsgrejer. Detta är alltså i grunden en fotoblogg men som också innehåller lite annat smått och gott! Tveka inte att fråga något och jag hoppas att ni uppskattar min blogg, kram på er!
 

TVÅ PAR SKOR


2013-02-16 @ 15:56:51
Idag har jag äntligen kört ett riktigt bra träningspass, får bara be till gud nu att jag inte har ont i halsen imorn, hehe. På vägen hem från passet hämtade jag mina kära gratisskor från nelly.com. Vann en tävling där för snart ett år sen och priset var ett par skor från nelly shoes i ett år (ett par i månaden). Helt galet att jag vann, haha! Idag hämtade jag i alla fall ut skorna för december och januari, har bara en månad kvar sen och då bara ett par. Jättefina kartonger man fick den här gången, tycker verkligen ni borde gå in o kolla in vårskorna som de fått in, jättesnygga!

BRÖLLOP BOKAT!


2013-02-15 @ 15:45:18
 
Gissa om jag är glad, mitt andra bröllop nånsin är bokat till i sommar! Jag fotade mitt första bröllop i mitt liv i somras (bilderna nedan) och det var verkligen hur kul som helst! Att få fota ett par på deras stora dag är ju helt fantastiskt! ♥ Häromdan fick jag ett telefonsamtal och blev bokad till ännu ett bröllop nu i sommar, ska fota riktigt mycket parfoton fram till dess så att jag blir ännu bättre på det där! Om ni ska gifta er eller känner någon som ska och vill ha en billig (jag tror jag tar väldigt lite betalt jämfört med många andra) fotograf, eller om ni vill bli fotade på nått annat sätt, så hör mer än gärna av er till mig på min mail: [email protected]
 
Om ni vill se mer foton från förra årets bröllop så kolla in kategorin Foto - Bröllop ! :)
 

SYDAFRIKA DEL 2


2013-02-14 @ 22:25:10
Här kommer lite mer bilder från Sydafrika och även den här gången ärdet från safarin! Troligtvis kommer det lite mer bilder från det men tänkte att jag skulle uppdatera även fall inte alla är färdigredigerade så det inte blir så tomt på bloggen :) Inga bilder får kopieras eller användas!
© Anna Wallin

SJUSJØEN 2013


2013-02-12 @ 17:24:00
 
Just nu är jag i Sjusjoen med min familj och bästa kompis Ellen. Vi har det riktigt mysigt och åker massa längdskidor varje dag! Idag tittade till slut även solen fram så jag och Ellen (hon har blogg btw, kolla in den HÄR!) passade på att ta lite fina motljusbilder i snön! :) Mellan passen käkar vi massa gott godis o chips, ser på film eller är duktiga och pluggar. Vad gör ni på erat sportlov? (om ni har det nu såklart)

SYDAFRIKA DEL 1


2013-02-10 @ 14:59:15
Här kommer en första bildström av bilder från Sydafrika. Alla är från safarin när vi var i nationalparken Pilanesberg norr om Johannesburg. Där firade vi även julafton vilket var jättemysigt på stället vi bodde på, bilder därifrån är också med :) Inga bilder får kopieras eller användas!

© Anna Wallin


ZEBRA


2013-02-07 @ 13:07:49
Hej hej! :) Här kommer ännu en bild från Sydafrika, på världens finaste Zebra! Ååh vill bara tillbaka. Tar mig aldrig tid till att redigera klart alla bilder från resan så jag kan göra ett låångt inlägg med massa bilder men snart är det sportlov och då ska jag fasen ta tag i det, jag lovar! Just nu sitter jag i biblioteket och pluggar lite trevlig religion och psykologi. Vaknade av att jag var förkyld idag, asså snart ger jag upp träningen. Får aldrig vara frisk och kan aldrig träna, hatar det :(